IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наслада за очите и ушите – голият Ъшър ни върна в 90-те с шоуто си на Супербоул

12 февруари 2024 17 50

Изпълнителят качи на сцената Алиша Кийс, will.i.am, Лудакрис и H.E.R.

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ъшър сътвори истинска наслада за сетивата с шоуто си по време на полувремето на Супербоул тази неделя. 

45-годишният изпълнител не спести сили, преминавайки през най-големите си хитове в рамките на 13 минути на сцената на терена в Лас Вегас. Суперзвездата, чието истинско име е Ъшър Реймонд IV, показа шоуменската си енергия в Града на греха за представянето си на стадион Allegiant. По време на сета, към хитмейкъра се присъедини голям набор от танцьори в костюм с пера, акробати и мажоретки, както и пълен маршируващ оркестър, който свиреше на терена. 

Ъшър започна изпълнението си седнал на диван в центъра на игрището. Той носеше бяло наметало, вдъхновено от Либерачи, което свали, за да разкрие бял, бляскав костюм от Dolce & Gabbana. Шоуто стартира със завръщане към началото на века, когато се чуха първите акорди на песента Caught Up от 2004 година. 

Ъшър Гети

Снимка: Getty Images

След това Ъшър изпя песента U Don't Have to Call, по времето на която се извика „Казаха ми, че няма да успея, но аз успях. Ей, мамо, успяхме, това е за теб“

Пренасяйки се върху по-малка сцена, той изпя за кратко интерлюдия на Superstar и след това изпълни Love in this Club, без да спира своята динамична хореография. 

Шоуто включваше звезден състав от специални гости. Всичко започна с Алиша Кийс, която също бе облечена в блестящ червен ансамбъл от Dolce & Gabbana. 43-годишната певица стартира своята част с песента си If I Ain't Got You, към която Ъшър в крайна сметка се присъедини като дует, преди двамата да изпеят заедно парчето си My Boo. Докато приключваха съвместното си изпълнение, те се прегърнаха топло под аплодисментите на публиката. 

Ъшър Гети

Снимка: Getty Images

Ъшър изпя Confessions Part II, Burn и U Got It Bad, по време на които носеше една ръкавица, явен реверанс към Майкъл Джексън. След това той свали ризата си, за да разкрие безупречното си тяло с перфектните коремни плочки. Диамантеният медальон от Jacquite Aiche, включващ инициалите на рапъра, допълваше цялата картинка. 

H.E.R. се присъедини към колегата си по време на U Got It Bad, свирейки на електрическа китара, пренасяйки публиката в истински екстаз по време на впечатляващото си соло. Изненадващите гости продължаваха да излизат по време на сета, включително Джермейн Дюпри, will.i.am за OMG и Lil Jon, който изпълни собствения си хит Turn Down for What, както и Лудакрис за финал с песента Yeah

Ъшър Гети

Ъшър и H.E.R. Снимка: Getty Images

Въпреки че Ъшър започна изпълнението си, връщайки се към ранните години от кариерата си, той завърши шоуто, като направи препратки към настоящето си, повтаряйки части от своите концерти в Лас Вегас. Рапърът включи хореография с ролкови кънки и танцьорки на пилон

„Доведох света в А. Доведох света в А“, повтаряше той, имайки предвид родния си град Атланта и разкривайки какво означава този крайъгълен камък в кариерата му. 

Ъшър стана баща на дъщеричка

Ъшър: Тренирам като атлет всеки ден

Това е първият път, в който Ъшър е главен изпълнител на полувремето на Супербоул. Преди това той се е качвал на сцената само като гост, включително по време на шоуто на Black Eyed Peas през 2011 година в Тексас. 

Ъшър Гети

Ъшър и will.i.am. Снимка: Getty Images

Когато бе обявен за звезда между полувремената на мача, рапърът заяви, че това е чест, която ще помни цял живот. 

„Нямам търпение да покажа на света едно неповторимо шоу, което не е виждано досега. Благодаря на феновете и на всеки, който помогна за тази възможност. Ще се видим много скоро“, каза тогава той в официално съобщение. 

Изпълнението на Супербоул дойде само два дни, след като Ъшър пусна деветия си студиен албум Coming Home. Въпреки че концертите му в Лас Вегас приключиха през декември миналата година, феновете ще го видят на сцената съвсем скоро, тъй като турнето му USHER: Past Prestent Future започва на 20 август във Вашингтон и приключва на 29 октомври в Чикаго.

За още любопитни звездни новини последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари