IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова дама: Чанинг Тейтъм се появи на червения килим с дъщеря си

17 февруари 2024 18 00

Двамата направиха косплей на известни аниме герои

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чанинг Тейтъм рядко се появява на червения килим с 10-годишната си дъщеря Евърли, но този път го направи като двамата се появиха облечени като аниме герои за премиерата на Demon Slayer в Ню Йорк.

43-годишният актьор показа предаността си към своето единствено дете, като го заведе на въпросното събитие, което се проведе на Union Square в Ню Йорк в събота.

За премиерата Евърли направи косплей на Шинобу Кочо по време на дебюта на анимационния филм. Звездата от „Професия: Стриптийзьор“ пък се облече в зелено-черен кариран пуловер, подобен на костюма на главния герой в сериала Tanjiro Kamado.

Тейтъм също носеше чифт малко по-големи черни панталони и зелено-бели маратонки, докато прекарваше времето си с дъщеря си. Актьорът споделя Евърли с бившата си съпруга Джена Дюан, която първоначално среща, докато работи на снимачната площадка на танцовия филм Step Up от 2006 г., в който и двамата участват.


Впоследствие актьорът и 43-годишната актриса започнаха да се срещат и се ожениха през 2009 г., а дъщеря им се роди през 2013 г. Тейтъм и Дюан останаха заедно до 2018 г., след което се разделиха и разведоха през следващата година.

Актрисата започна връзка с театралния актьор Стив Кази, след което Евърли се сдоби с полубрат през 2020 г. и в момента чака появата на второ братче.

Колкото до звездата от „Изгубеният град“ той имаше връзка с певицата Джеси Джей от 2018 до 2020 г., а в момента е сгоден за актрисата Зоуи Кравиц.

Тейтъм обсъди родителството по време на интервю с SheKnows, където той разкри как това, че е станал баща го е накарало да преосмисли приоритетите си.

„Мисля, че това определено ме промени към по-добро... Винаги съм мислил, че ще бъда забавният родител и че вероятно ще вкарам детето си в повече проблеми, отколкото да го измъкна, предполагам. Но беше точно обратното“, каза той.

Чанинг призна още, че не е сигурен дали е щял да съзрее по същия начин, ако имаше син.

Актьорът също така сподели, че се радва, че е успял да развие близки отношения с Евърли. Той каза: „Мисля, че ако имах момче, може би нямаше да бъда толкова мек.“

„Наистина се гордея, че дъщеря ми обича да излиза с мен и ние сме просто приятели. Щеше да е с мен по цял ден, ако можеше. И просто да се мотаем през цялото време. Защото... това определено ще изчезне в един момент“, каза той.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари