IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обядът на Академията – как едно куче открадна вниманието от номинираните за „Оскар“

14 февруари 2024 18 00

Вижте всички, които след по-малко от месец ще се борят за най-престижните кино награди

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Докато номинираните за „Оскар“ 2024 се събираха един по един на сцената на балната зала в хотел Бевърли Хилтън в Бевърли Хилс в един слънчев понеделник следобед, отне известно време, за да може всеки да заеме позиция за годишната снимка на отличниците. Разбира се, присъстващите не бързаха, тъй като имаха много теми за обсъждане и различни забавления, с които да си уплътнят времето. 

Седнал отпред, Кристофър Нолан протяга ръката си, за да поздрави колегата си Мартин Скорсезе, с когото ще се борят за най-добър режисьор на церемонията на 10 март. Междувременно Лили Гладстоун учтиво грее, докато седи между тях, наслаждавайки се на първата си подобна среща. От своя страна, Марк Ръфало успя да си направи селфи с Финеас О'Конъл и продуцента на „Маестро“ Кристи Макоско Кригер. Райън Гослинг пък навакса пропуснатото време с колежката си Ема Стоун.

Това е единственото време от годината, когато всички номинирани за „Оскар“ се намират на едно и също място преди голямата церемония. Единственият липсващ бе Даниел Брукс, която не успя да получи разрешение да напусне снимачната площадка на Minecraft в Нова Зеландия. По време на срещата се обясняват и правилата за Оскарите, включително и максималното време от 45 секунди за реч след победата. 

И докато звездните имена от Холивуд определено са интересни за наблюдаване, тази година друг открадна вниманието в залата. Говорим за Меси, но не Лео Меси от Аржентина, а симпатичното кученце от „Анатомията на едно падане“. То влиза в ролята на Снууп във филма на Жюстин Трие и успя да размекне почти всеки присъстващ. От Райън Гослинг и Америка Ферера до Били Айлиш, всички изглеждаха очаровани от пухкавата кинозвезда. 

А ето и как звездите се появиха на червения килим в Бевърли Хилс

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари