IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венсан Касел и приятелката му Нара Баптиста се разголиха на карнавала в Рио

15 февруари 2024 16 30

Френският актьор демонстрира стегната физика без риза

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Венсан Касел демонстрира физиката си без риза, присъединявайки се към оскъдно облечената си приятелка Нара Баптиста. 57-годишният френски актьор и 27-годишният модел се появиха в съвпадащи сребърни тоалети на карнавала в Рио де Жанейро.

Венсан носеше на голия си, стегнат торс само бляскави аксесоари за тяло, като беше завършил визията си с широки черни панталони и удобни обувки. Влюбените купонясваха по улиците на града, специално за Baile da Arara - част от традиционните празненства в Бразилия. Междувременно Нара изглеждаше зашеметяващо в много оскъден сребърен сутиен и подобен колан. Тя носеше тъмните си коси спуснати покрай раменете ѝ и украсена с пищни сребърни обеци.

От снимките се вижда, че Венсан и Нара са в много приповдигнато настроение и се кикотят през цялото време, докато участват в карнавала. Изглежда връзката между двамата става все по-сериозна, макар да са заедно от миналия ноември.

Венсан, който е най-известен с ролите си в „Бандата на Оушън 2“ и „Черният лебед“, наскоро говори за щастието си, след като се раздели с 26-годишната си съпруга – френският модел Тина Кунаки, миналата година. Двамата бяха заедно пет години и имат малка дъщеря.

В Instagram Венсан сподели многобройни снимки и видеоклипове от пътуванията си в чужбина напоследък, до които написа: „Просто исках да бъда щастлив... и съм“. Докато Нара отговори с: „Amor“, което на италиански означава любов.

Смята се, че Венсан и Тина, чиято дъщеря – Амазони, се роди през април 2019 г., са се разделили в началото на 2023 година. Двамата сключиха брак през 2018 г., две години след като бяха свързани за първи път.

Освен това актьорът има и един брак зад гърба си с италианската кинозвезда и модел Моника Белучи. Наскоро Касел сподели почит в Instagram специално за рождения ден на 19-годишната си дъщеря Дева, която споделя с Белучи.

Венсан и 59-годишната Моника се ожениха през 1999 г., след като се запознаха на снимачната площадка на техния филм от 1996 г. „Апартаментът“. Двамата се разведоха през 2013 г. след 14-годишен брак. Те имат и по-малка дъщеря, която се казва Леони.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel)

Колкото до Дева Касел, тя освен че вече е успешен модел, наскоро се похвали, че е във връзка с горещия италиански актьор Сол Нани, познат от филмите на Netflix – Under the Riccione Sun и Love & Gelato.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари