IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева се сгоди на остров Бали

16 февруари 2024 09 00

Вижте какво предложение за брак получи Славея Сиракова

Славея с майка си, баща си и сестра си Виолета; Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева – Славея, се сгоди на остров Бали, навръх деня на влюбените – Свети Валентин. Щерката на шефа на ФК „Левски“ и на председателката на Българската федерация по художествена гимнастика сподели публикация в своя Instagram профил, с която илюстрира романтичното предложение за брак, което е получила от своя приятел.

От кадрите се вижда, че 39-годишната бъдеща булка е получила диамантен годежен пръстен с класическа визия, а самото предложение е било изписано върху черната чиния, върху която ѝ е поднесен италиански десерт – торта „Тирамису“.

Последният кадър от фотовъртележката показва влюбената двойка да седи на маса за двама в сърце от листа, които пък са в багрите на българското знаме. Вижда се, че бъдещият младоженец много добре е обмислил предложението си, така че с него да почете и шампионското минало на родителите на Славея. 

До разкритието за годежа си Славея с радост е написала: „14.12.24. Най-истинското ДА!“, добавяйки много позитивни емотикони на сватбена вълна. Тя също така е описала тропическата ваканция със своя любим на индонезийския остров като „Седмица в рая“.

Славея има една дъщеря – Амили, но се раздели с бащата на момиченцето, Иван, една година след раждането, което беше през 2020 г. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

фен ( преди 5 месеца )