IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл се появи в зашеметяваща зелена рокля с едно рамо

22 февруари 2024 12 30

Тоалетът ѝ беше допълнен с колие за 15 хиляди долара

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл се появи в зашеметяваща маслиненозелена рокля с едно рамо и колие за 15 хиляди долара по време на посещение във Ванкувър със съпруга си принц Хари.

42-годишната херцогиня на Съсекс, която е бивша актриса, завърши пътуването си в Канада с гръм и трясък в петък, облечена в елегантна рокля в гръцки стил, докато присъства на галавечер със своя принц в Конгресния център във Ванкувър.

Събитието целеше да отбележи една година до създаването на първите зимни игри Invictus, които ще се състоят през 2025 г. в канадския град. Колкото до роклята на Меган, тя беше на бранда Greta Constantine, а цената ѝ е 1645 щатски долара.

Стилът на Маркъл включваше сгънато асиметрично деколте, което се спускаше надолу, за да покаже малко рамо, завършвайки с пола с волани, която се разширява в долната част.

Меган носеше косата си прибрана назад в елегантен кок, допълвайки визията си с диамантена гривна Ariel Gordon ($5500) и ослепителна диамантена огърлица Logan Hollowell, чиято версия се продава за $15 600 или $19 750.

Херцогинята носеше и чифт искрящи диамантени обеци, които за първи път сложи по време на предсватбените си дни през 2017 г. Тяхната стойност е оценена на 5700 щатски долара.

На въпросното събитие семейство Съсекс получиха тъкани одеяла за принц Арчи и принцеса Лилибет от Джона Спароу, местен съветник за Invictus Games. 

„Когато съм с общността на Invictus, заобиколен от толкова много смели мъже и жени, които са служили на своите страни с отличие, се чувствам смирен и като у дома си“, каза принц Хари пред публиката на събитието. 

Що се отнася до принц Хари, той носеше класически тъмносин костюм, докато говореше пред гости като певеца Майкъл Бубле, който изпрати добри пожелания на бащата на Хари – болния крал Чарлз III, говорейки за вълнението си от игрите за ранени и инвалидизирани военни през следващата година.

Миналата седмица Маркъл показа много шикозни визии, подходящи за ски пистите и студеното време, още преди бляскавата гала. Бившата звезда от сериала „Костюмари“ се появи в Уислър, Канада с мъжа си в няколко интересни зимни тоалета – пухкаво палто на Hermès, включително мека шапка от кашмир, шал и слънчеви очила. 

Херцогинята се появи и с бежова пелерина и ботуши за езда, за да гледа събитие по кърлинг. Наред с гледането на съпруга  си, който се състезаваше в спускане с шейна, Маркъл участва в кърлинг състезание заедно с Бубле и съпругата му Луисана Лопилато.

Посещението на Меган и Хари в Канада следва създаването на спорния им нов уебсайт Sussex.com, който двойката стартира миналата седмица, както и новината, че Меган е сключила сделка за създаването на нов свой подкаст в скоро време.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари