IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари дадоха на децата си Арчи и Лилибет ново фамилно име

19 февруари 2024 09 00

Бившите кралски особи ще използват титлата си като херцози на Съсекс за фамилия на децата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл и принц Хари дадоха на децата си Арчи и Лилибет ново фамилно име. Бившите кралски особи изброиха фамилните имена на сина и дъщеря си – в допълнение към собствените си – с титлата за Съсекс на новия си уебсайт.

Британският принц и бившата американска актриса, които са херцози на Съсекс, са изправени пред негативна реакция за това, че са обозначили фамилните имена на двете си деца като Съсекс на сайта, въпреки че съпрузите се оттеглиха от кралските си задължения през 2020 г.

Вместо да посочат семейството с фамилията Маунтбатън-Уиндзор, 42-годишната Меган и 39-годишният Хари избраха Съсекс като фамилни имена на децата си в опит за „обединение“, съобщава лондонският вестник Times.

„Реалността зад новия сайт е много проста – това е център за работата на херцозите на Съсекс и отразява факта, че от коронацията на краля семейството има същото фамилно име за първи път“, каза вътрешен човек пред британското издание. „Това е голяма работа за всяко семейство. Това представлява тяхното обединение и това е момент за гордост.“

Бившите уебсайтове на Хари и Меган, Archwell.com и Sussexroyal.com, пренасочват зрителите към връзката Sussex.com. Новият сайт вече гласи „Офисът на принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс“, в допълнение към герба, който предизвика бурна реакция заради начина, по който двойката се оттегли като работещи членове на кралското семейство през 2020 г.

Меган и Хари прекараха своя Свети Валентин в Канада за Invictus Games. Кралските особи бяха снимани да се държат за ръце, докато пристигаха на годишното събитие в Уислър, облечени в стилни зимни дрехи за мразовития ден.

По-рано този месец Хари посети в последния момент Обединеното кралство след диагнозата рак на баща му, крал Чарлз III. Дворецът не е потвърдил публично каква форма на рак има монархът, за да запази личното му пространство. Съобщава се, че Хари е останал в родината си около 24 часа, след което незабавно е напуснал на следващия ден. Според множество доклади Меган не е посетила свекъра си.

Хари и

Хари и Меган; Снимка: Getty Images

След като Хари и Меган напуснаха кралското семейство през 2020 г., обтегнатите им отношения с другите кралски особи станаха очевидни. По-късно те разкриха несъгласията си с кралица Камила, принц Уилям и съпругата му Катрин, по време на интервю през 2021 г. с Опра Уинфри. Две години по-късно Хари издаде мемоарите си Spare, в които подробно описва сложните си отношения с баща си, брат си и със своята мащеха.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари