IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл се появиха навръх Свети Валентин хванати за ръце

18 февруари 2024 15 00

Херцозите на Съсекс посрещнаха Деня на влюбените в зимен тренировъчен лагер в Канада

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принц Хари и Меган Маркъл направиха рядка публична поява, в която се държаха за ръце по време на разходката си за Свети Валентин в Уислър, Канада. Херцозите на Съсекс изглеждаха щастливи и непринудени в Деня на влюбените, 14 февруари, докато обикаляха зимния тренировъчен лагер за предстоящите Invictus Games Vancouver Whistler 2025.

39-годишният британски принц носеше яке с цип Eddie Bauer, риза с дълги ръкави, дънки, сива шапка и маратонки. 42-годишната Меган също се беше облякла топло – с чифт бели дънки, бял пуловер, кремаво пухено палто и обувки за сняг с връзки. Тя допълни визията си с черна шапка, която позволяваше на дългите ѝ кафяви кичури да се спускат свободно.

Двамата бяха забелязани в зимния тренировъчен лагер макар настоящото състезание да е насрочено чак за следващата година, но обучението за него вече е започнало.

Кралската двойка се разходи и до пистите, където се срещна с няколко спортисти. Хари дори участва в бягане с адаптивни ски, според видео от фенове, споделено чрез Instagram.

Празненствата през следващата година ще отбележат първата зимна версия на Invictus Games, които бяха съосновани от Хари през 2014 г. Събитието е шанс за контузени и инвалидизирани военнослужещи мъже и жени да се състезават в различни спортове.

Хари и

Снимка: Getty Images

„Invictus Games Vancouver Whistler 2025 ще предложи глобална платформа за разширяване на гамата и профила на зимните адаптивни спортове“, каза Хари в изявление по-рано тази година. „С дълбоко уважение имам удоволствието да споделя, че Игрите в Канада ще се проведат в партньорство с Първите нации, в духа на истината и помирението с местните общности.“

Зимните спортове ще включват алпийски ски, скандинавски ски, скелетон и кърлинг в инвалидни колички, според уебсайта.

Хари и Меган имат история на посещаване на игрите Invictus, като направиха първото си съвместно появяване на Игрите в Торонто през 2017 г. След сватбата си през 2018 г., двамата излетяха за Игрите в Сидни, Австралия.

Наскоро Меган се присъедини към Хари на Invictus Games 2023, които се проведоха в Дюселдорф, Германия. „Както видяхте и изпитахте, тази седмица е много повече от спортно събитие. Това е платформа за положителна промяна“, каза Хари на сцената по време на церемонията по закриването на събитието. „Вълните на уважението се усещат надлъж и нашир и се надяваме, че и вие го усещате дълбоко.“

По-рано този месец Хари и Меган влязоха в заглавията на медиите, когато стартираха нов уебсайт Sussex.com, след като техният сайт SussexRoyal потъна в мрак през 2020 г. 

Откакто се преместиха от Англия в САЩ през 2020 г., Хари и Меган продължиха собствените си филантропски усилия, но не използваха публично своите кралски титли херцог и херцогиня на Съсекс. Въпреки това, новият уебсайт, който стартира през февруари, идентифицира двойката по техните официални титли.

Обновяването на уебсайта също дойде малко след като бащата на Хари, крал Чарлз III, обяви, че се бори с рак. 75-годишният Чарлз не разкри какъв вид рак има, но излезе с изявление в събота, 10 февруари, за борбата си.

„Бих искал да изразя най-сърдечната си благодарност за многото съобщения за подкрепа и добри пожелания, които получих през последните дни“, каза кралят. „Както всички онези, които са били засегнати от рак, знаят, подобни добри мисли са най-голямата утеха и насърчение.“

Преди пътуването си до Канада с Меган, Хари отлетя за Лондон на 6 февруари, за да посети баща си. „Хари беше фокусиран върху наваксването и прекарването на качествено време заедно“, каза източник ексклузивно пред Us Weekly по това време.

Втори вътрешен човек каза, че „Чарлз е бил изключително трогнат от жеста на Хари“ след последните възходи и падения в отношенията им. Хари е в противоречие с Чарлз и брат си принц Уилям, след напускането си на Обединеното кралство през 2020 г. Отношенията им станаха още по-обтегнати през януари 2023 г., когато Хари описа своите предполагаеми мрачни времена като част от The Firm в мемоарите си Spare.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари