IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл с нов подкаст след прекратените връзки със Spotify

15 февруари 2024 08 40

Отношенията между херцогинята и известната платформа приключиха само след една година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Месеци, след като Меган Маркъл и принц Хари се разделиха с платформата Spotify, следващият им ход в създаването на аудиосъдържание вече е известен

Херцогинята на Съсекс е подписала нова сделка за подкаст с Lemonada Media. След като Deadline споделиха първи новината, тя бе потвърдена и от официалния сайт на двойката. В допълнение към разпространението на сериите Archetypes на всички подкаст платформи, Меган ще пусне ново свое шоу, на което ще е водеща. Допълнителни детайли обаче не бяха споделени. 

„Горда съм да споделя, че се присъединявам към брилянтния отбор на Lemonada, за да продължа с любовта си към излъчването на съдържание. Възможността да подкрепим компания, основана от жена, със списък от провокиращи водещи и изключително забавни подкасти е фантастичен начин да започнем 2024 година. Нашият план да преиздадем Archetypes, така че повече хора вече да имат достъп до него, както и да стартираме динамичен нов подкаст е в процес на работа“, написа Меган в официално изявление. 

Изпълнителният директор на Lemonada и съоснователката на компанията, Джесика Кордова Крамър, казва, че целият екип са повече от развълнувани да посрещнат Меган в отбора си и за тях е чест, че тя е повярвала в тях и им се е доверила, за да сподели Archetypes в тяхната мрежа. „Талантът ѝ като водещ, създател и говорител е несравним и сме развълнувани да създадем с нея нови епизоди, които ще покажат нейния метод за създаване на изкуство, което има значение“, допълни Крамър. 

42-годишната Меган и 39-годишният Хари обявиха многогодишна договорка между Spotify и тяхната продуцентска компания Archewell Audio през 2020 година. Тогава в изявлението се казваше, че целта им е да създадат общност чрез споделено изживяване, ценности и разкази. 

През 2023 година обаче двойката обяви, че прекъсва отношенията си със Spotify, но не обясниха точно какви са причините зад това решение. По думите им, то е било взаимно и двете страни са доволни от съдържанието, което са създали заедно. 

Говорител на WME, агенцията за таланти, която представлява Меган, каза пред Wall Street Journal, че целият екип остава горд с епизодите на Archetypes, които са били създадени заедно със Spotify. Още тогава стана ясно, че Меган ще продължи да развива съдържание за слушателите на подкаста си, но на друга платформа. 

Принц Хари и Меган Маркъл останаха без изпълнителен директор на Archewell Productions

Сбъдват ли се холивудските мечти на принц Хари и Меган Маркъл?

На фона на слуховете за развод – принц Хари и Меган Маркъл заедно в Ямайка

Archetypes се излъчи в 12 епизода през 2022 година. Всеки път Меган имаше различни гости, включително Серина Уилямс, Марая Кери и Парис Хилтън, с които говореше за стереотипите, които спират развитието и успехите на жените. Подкастът дори спечели награда „Изборът на публиката“ за най-добър поп подкаст през 2022 година. 

Във финалния епизод, който бе излъчен през ноември 2022 година, Меган каза „Работим върху други начини, за да поддържаме разговора, но знайте, че с наближаването на финала на сезона на Archetypes, ви благодаря. Благодаря ви, че слушахте и се учехте с мен. Това беше освобождаващо и лечебно преживяване, както и много забавно“

След като Меган и Хари се оттеглиха от кралското семейство през 2020 година, те подписаха сделки с Netflix и Spotify. Тази седмица се очаква двойката да замине за Канада, където ще стартират обратното броене до игрите Invictus през 2025 година. По време на тридневната си визита те ще посетят участващите нации, които са в тренировъчния лагер, включително мениджъри, треньори и състезатели, за да се потопят в преживяването, което ще започне другата зима. 

Принц Хари, бивш капитан в британската армия, основа интернационалния турнир за ранени, осакатени и болни военни и ветерани през 2014 година.  

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари