IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мистерия обгръща брака на Кейт Бланшет – предстои ли развод?

22 февруари 2024 08 40

Актрисата спря да носи брачната си халка и продава дома си в Мелбърн

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мистерия обгръща брака на Кейт Бланшет, тъй като тя не е била забелязвана със съпруга си от месеци, а вече  не носи и брачната си халка. Освен това австралийската актриса обяви дома си в Мелбърн за продан.

Кейт остави феновете озадачени, след като се появи на филмовите награди БАФТА 2024 без халка на безименния си пръст. 54-годишната холивудска звезда е омъжена за драматурга Андрю Ъптън от 1997 г., но двамата не са  се появявали заедно на червения  килим от години. Иначе на въпросното събитие на британската филмова академия Бланшет се появи в изумителна рокля по тялото в тъмночервен цвят, дело на бранда Louis Vuitton.

Бланшет с

Бланшет с принц Уилям; Снимка: Getty Images

Въпреки това, вместо да носи сватбената си халка от бяло злато и диаманти, звездата от „Странният случай с Бенджамин Бътън“ носеше голям коктейлен пръстен с изумруд.

Интересното е, че Кейт от известно време не носи пръстена, като по-рано този месец присъства на събитие в Ню Йорк в Музея за модерно изкуство (на 6 февруари) и пак от халката ѝ нямаше  и следа.

През октомври 2023 г. Кейт отново беше видяна без брачната си халка, докато седеше на първия ред на шоуто на Stella McCartney по време на Седмицата на модата в Париж.

Говорейки пред списание Woman's Day в понеделник, източник, близък до двойката, каза, че липсващият пръстен на Кейт е предизвикал тревога за състоянието на брака ѝ.

Кейт Бланшет

Кейт Бланшет и Андрю; Снимка: Getty Images

„Фактът, че Кейт не носи халката си предизвика шок сред приятелите ѝ. За първи път се чудят дали над брака на актрисата не са надвиснали тъмни облаци“, твърди вътрешен човек.

Двойката също така не е виждана заедно от август 2023, когато двамата бяха снимани да се наслаждават на огряна от слънце почивка в Ибиса. По-рано този месец съпрузите пуснаха в продажба голямото си имение в Прахран, Мелбърн.

Семейният дом с три спални, който двойката закупи през 2006 г., ще бъде продаден на търг с ориентировъчна цена от 2,25 милиона долара – 2,45 милиона долара. Кейт и Андрю живеят в Обединеното кралство от 2015 г. и все още притежават няколко други имоти заедно.

Тяхното портфолио включва великолепно викторианско имение в Източен Съсекс, Англия, което те закупиха за 4,9 милиона паунда през 2015 г. Двойката притежава и инвестиционен имот в Сидни.

Кейт и Андрю споделят трима сина – 22-годишният Дашиел, 19-годишният Роман и 16-годишният Игнатий. Те имат и 8-годишна осиновена дъщеря на име Едит.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари