IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жената, която може всичко – Кейт Бланшет с изненадваща поява на музикален фестивал

27 юни 2023 18 00

Актрисата се присъедини към групата The Sparks за изпълнението на песента The Girl is Crying in Her Latte

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кейт Бланшет може да играе брилянтно пред камера, да се въплъщава в различни персонажи, да бъде модна икона, а сега доказа, че знае и това-онова в танците.

54-годишната актриса се появи изненадващо на сцената на музикалния фестивал „Гластънбъри“ във Великобритания, който се проведе през изминалия уикенд. Излизането ѝ беше част от сета на групата The Sparks, а феновете изпаднаха в екстаз по време на песента The Girl is Crying in Her Latte, когато жизнената Бланшет показа на какво е способна.

Вокалът на групата покани Кейт на сцената по средата на изпълнението, след като каза на публиката, че ги очаква специална изненада тази вечер. „Направихме видео към песента съвсем наскоро и имахме невероятната чест Кейт Бланшет да участва в него. Представяме ви, Кейт Бланшет“, каза той, при което звездата, носейки жълт костюм, се появи от зад кулисите. Тоалетът поразително прилича на този, който тя носи във видеото към песента.

Като един истински хамелеон, адаптиращ се веднага към средата, в която е поставен, актрисата се превърна в танцуващ феномен, имитирайки почти всички движения, които можем да видим и в наскоро пуснатия клип. Бланшет, която получи последната си номинация за „Оскар“ тази година заради превъплъщението си в успешен диригент, показа за пореден път, че музиката ѝ е в кръвта.

Носейки жълт костюм от сако и панталон, актрисата го комбинира с черна риза, закопчана напълно, червени безжични слушалки и черно-бели обувки. Единственото, което се различаваше с визията ѝ от видеото, бяха очилата. Вместо черни, каквито са на клипа, този път те бяха емералдови, но все толкова стилни.

След като песента започна, Бланшет имитираше странните движения, които показва във видеото, мятайки ръцете си във въздуха и движейки бедрата си в ритъма на танца. На сцената тя реши да добави и малко нови движения, включително кръгови движения с ръцете, повдигане на раменете и накланяне на главата, като дори движеше краката си навътре и навън в ритъм.

Публиката избухна в аплодисменти по време и след представлението, а Кейт прегърна кейбордиста Рон Баел, след което напусна сцената. Моментът, разбира се, беше запечатан от всички и бързо обиколи социалните мрежи. Феновете описваха актрисата като „легендарна“, „неповторима“ и „изключително забавна“, поздравявайки я за участието ѝ.

„Дайте на Кейт Бланшет още един „Оскар“ заради изпълнението ѝ на Гластънбъри“, „Мога да гледам Кейт Бланшет да танцува на песен на The Sparks в продължение на часове“, бяха само част от коментарите в социалните мрежи.

Кейт Бланшет цъфти на червения килим във Венеция

Едно събитие, две перфектни визии – просто Кейт Бланшет!

Защо Кейт Бланшет повтаря дрехите си по червения килим?

Самата банда изпрати специални благодарности към актрисата, споделяйки снимка с нея пред екзалтираната публика.

Кейт Бланшет обаче не беше единствената носителка на „Оскар“, която се качи на сцената по време на музикалния фестивал. Колежката ѝ Тилда Суинтън беше част от сета на Макс Рихтер, като е чела специфични секции от албума му The Blue Notebooks, издаден през 2004 година.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари