IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Суонк за близнаците си: Безсънните нощи са тежки, но ще ги помня с умиление

22 февруари 2024 08 30

Актрисата разкри малко повече и за уникалните имена на бебетата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хилари Суонк разкрива за трудностите, предизвикателствата и наградите, които крие едно майчинство, особено с близнаци

Преди няколко дни носителката на „Оскар“ даде интервю пред People преди премиерата на новия си филм Ordinary Angels в Ню Йорк. През април миналата година Суонк и съпругът ѝ Филип Шнайдер посрещнаха първите си деца – близнаците Ая и Охм

Признавайки, че нощите са доста трудни с близнаци, актрисата каза, че най-вероятно ще си спомня за тези моменти с умиление, когато децата ѝ пораснат. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

„Никога не съм имала само едно дете, така че не знам какво е. Но да бъдеш майка на близнаци, безсънните нощи стават още по-трудни, защото имаш едно дете, което може да спи нощем, но другото да не следва неговия пример. Все едно си на смени“, казва Суонк. 

Актрисата обаче допълва, че това е временен период, който бързо ще премине, затова се опитва да цени всеки един момент. Тя обяснява, че е напълно наясно с факта, че ще дойде време, когато ще иска да държи децата си в ръце, но те вече ще са достатъчно големи, че да ѝ отказват. „Затова се хващам за тези моменти, в които те все още не могат да проявят такъв характер“, казва още Суонк.

Като всяка горда майка, звездата няма търпение децата ѝ да постигат големи успехи в живота, първият от които е достигането на повече мобилност. За момента Ая и Охм само лазят, което дава на родителите им малко повече контрол върху ситуацията. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

В интервю за Today Суонк разкри и малко повече детайли около нетрадиционните имена на близнаците си. Тя сподели как заедно със съпруга ѝ са избрали точно Ая и Охм и какво се крие зад всеки псевдоним. 

„Ая беше бежанка от Сирия, която срещнахме в Ливан. Тя беше едно борбено, смело младо момиче, пълно с живот, преминаващо през много труден период. Със съпруга ми си помислихме, че името ѝ е много красиво и го харесахме“, разказва актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Що се отнася до сина ѝ Охм, тя обяснява, че това се счита за първия универсален звук и обединява всички хора. По думите ѝ, момченцето ѝ няма как да носи по-значимо име. 

Суонк казва още, че досега майчинството е всичко, за което са я предупреждавали и дори още повече. Обяснява, че никой обаче не подозира каква радост ще донесат децата в живота му, докато не я усети от първо лице. „Всеки ден, в който се събудя и мога да бъда с тях, е безценен“, казва още актрисата. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари