IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес разкри, че е била жертва във връзка с насилие

22 февруари 2024 14 30

Това попзвездата илюстрира в новото си видео

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Новото музикално видео на Дженифър Лопес, Rebound, намеква, че попзвездата е минала през насилствена връзка в миналото си. В клипа към песента, който беше пуснат буквално преди часове, се вижда как мускулест мъж – афроамериканец, я удря и души. Джей Ло пусна разширена редакция на свое музикално видео към Rebound в сряда.

Песента е от сложния биографичен проект на 54-годишната изпълнителка This Is Me... Now, който е от три части. Видеото е режисирано от Дейв Майерс и изобразява драматични сцени на насилие, вдъхновени от предишна насилствена връзка на родената в Бронкс, Ню Йорк попзвезда.

Според сайтът ET, съпругът на Лопес, Бен Афлек, я е вдъхновил да претвори болката си в изкуство. Видеото, което е заснето в домашното студио на Дженифър, преминава между страст, болка и терзание, докато двойка пресъздава хореографски сцени, смесващи танц и насилие.

Припомняме, че преди да срещне Бен Афлек в началото на 2000 година, Джей Ло имаше връзка с рапъра Шон “Диди“ Комбс (познат и като Пъф Деди), който наскоро беше обвинен в тормоз и побой от друга своя бивша приятелка – Каси (Касандра Вентура).

Лопес се раздели с рапъра през 2001 година. след двугодишна връзка, малко след като двамата попаднаха в престрелка в нощно заведение. 

Rebound е смесица от R&B и поп и е написан съвместно и продуциран от Лопес, Роже Шахайед и Джеф Джитълман. Във видеото Дженифър носи изтъркани дънки и бял потник, показвайки че е била жертва в нездравословна връзка с агресивен мъж.

Въпросното видео идва няколко дни, след като Дженифър заяви в интервю че This Is Me... Now може да се окаже нейният последен музикален проект. „Истината е, че дори не знам дали някога ще направя друг албум след това“, заяви тя. 

След това тя се пошегува: „Не казвайте на Бени [Медина], че съм ви казала това, но наистина си мисля, че това може да е последният ми албум изобщо“, имайки предвид нейния любим, дългогодишен мениджър.

Говори се, че попзвездата е „развълнувана“ от това колко добре се приема от публиката новото ѝ издание, което се излъчва ексклузивно в Prime Video. 

„Тя е развълнувана, че и албумът, и филмът вървят толкова добре“, казва източник пред DailyMail.com. „Дженифър имаше усещането, че нейните фенове ще реагират по положителен начин, защото албумът е толкова личен. Това е нейната визия и демонстрация на нейната творческа свобода.“

Няколко от новите ѝ песни, които започнаха да се излъчват в допълнение към Rebound, включват This Me… Now, Not. Going. Anywhere. и Can’t Get Enough.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Нейният документален филм The Greatest Love Story Never Told ще последва на 27 февруари. Източник, близък до звездата, също така казва пред вестник Daily Mail, че Дженифър се чувства страхотно, че е в състояние да създаде това, което иска при нейните условия.

„По време на кариерата си тя е била критикувана за голяма част от кариерата си или че е трябвало да остане в рамките на определена рамка и не е могла да получи истинска творческа свобода, поради което този проект беше толкова невероятно важен за нея“, казва неин приятел.

Може да отнеме малко време на хората да разберат нейната визия, защото това никога не е било правено преди, но документалният филм ще обясни още повече“, добавя той.

Едночасовият музикален филм This Is Me... Now пък вече получи висока оценка на Rotten Tomatoes, както и положителна реакция от феновете. Самофинансираният проект получи 81% на томатометъра и 91% реакция на феновете при пускането му в петък.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 5 месеца )
tribva da si mnogo bogat , s ogromni protekcii za da izbegne6 negativni ne6ta v ejednevieto , ili v karierata. i men ne me e podminalo ni6to . vajnoto e da ne se predavame i da se borim za vseki den da e hubav , v surcata ni da ima toplina , obi4 , zagrijenost , i liubov , ako moje ....tolkova hubavi ne6ta ima v jivota .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар