IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Смела: Айрланд Болдуин показа разсъблечено тяло, пълно с несъвършенства

22 февруари 2024 17 50

Звездната наследница роди преди по-малко от година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Айрланд Болдуин призна, че се намира далеч от мястото, където иска да бъде, споделяйки няколко разсъблечени селфита след раждането. Звездната наследница роди първото си дете – дъщеря си Холанд през май 2023 година. 

Във вторник 28-годишният бивш модел сподели  в своя Instagram профил поредица от свои разголени снимки, направени в огледалото, показващи тялото ѝ девет месеца след раждането само по сутиен и бельо. На снимките най-голямата дъщеря на Алек Болдуин се огъва и прави глупави физиономии, докато отделя минута, за да обмисли преживяването си в надписа.

9 месеца след раждането и съм далеч от мястото, където искам да бъда, но най-накрая намирам време да приведа този задник във форма“, пише тя.

„Не е задължително да тренирате всеки ден, но правете крачки, за да бъдете по-последователни. Ходете повече. Движете се повече. Просто исках да направя тази публикация като солидарност към всеки, който изпитва трудности да бъде вдъхновен да промени лошите си навици и да започне да работи върху себе си“, допълва още дъщерята на Ким Бейсинджър.

Айрланд признава още, че продължава да има дни, в които изяжда по цяла кутия с бисквитки за вечеря, но че все пак смята майчинството за истинска благодат.

Болдуин добавя, че  ѝ е отнело 7, дори 9 месеца, за да започне да сваля килограмите, които е натрупала по време на бременността си и че не я интересуват хората, които я карат да се чувства зле, че все още не е в топ форма. Тя написа още: „Всеки се движи със собствено темпо. Това е труден процес. Бъдете мили със себе си.“

Айрланд споделя дъщеря си със своя приятел – музикантът RAC (роден като Андре Алън Анхос), който е на 38 години. 

През декември гордата майка сподели няколко снимки от първата Коледа на дъщеря си, докато говореше за променящите се чувства към празника в надписа.

„Коледа винаги е бил наистина труден празник за мен. Беше още едно време от годината, в което съдът решаваше дали да го прекарам с майка ми или с баща ми“, призна тя. „И двамата ми родители свършиха чудесна работа, за да направят празниците специални за мен, но винаги другият родител ги прекарваше сам. Толкова много наистина трудни емоции винаги се появяват по това време, както е и при много други хора.“

На първата Коледа на дъщеря си Болдуин се е радвала да ѝ покаже „всички неща, които търсих в  домовете на други хора“. „Каква привилегия е да мога да празнувам днес с приятели, с новото ми семейство, с добра храна и топло огнище“, призна тя.

„Невъзможно е да пренебрегна цялата болка и страдание в нашия свят и как ми се иска всяко дете да може да бъде обичано като моето. Надявам се, че всеки, който празнува, има безопасна и уютна Коледа“, завърши тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAC (@rac)

Родителите на Айрланд – Алек Болдуин и Ким Бейсинджър се разведоха през 2002 година, когато тя беше едва 7-годишна, като раздялата им беше тежка и изпълнена със скандали, които стигнаха и до медиите.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

asd ( преди 5 месеца )
Естественото тяло е ок, устните обаче са отблъскващи
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар