IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Задава ли се ново скандално интервю – Меган Маркъл на вечеря с част от екипа на Опра Уинфри

27 февруари 2024 15 00

С кого се срещна херцогинята на Съсекс...

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро Меган Маркъл бе забелязана на вечеря в японски ресторант с телевизионния директор на Опра Уинфри в Лос Анджелис. Папараците не пропуснаха възможността да заснемат новата визия на херцогинята на Съсекс.

За бизнес среща тя избра скромен, но в същото време скъп външен вид. Меган се появи със сив пуловер, черни дънки и обувки на Chanel. В ръцете си държеше широка сива чанта.

Меган вечеря с Тери Ууд, служител на Опра Уинфри. Именно Ууд беше изпълнителен продуцент на известното интервю, което семейство Съсекс даде през 2021 г. след обявяването на оставката им от кралските задължения.

„Чакат ли ни нови скандални интервюта? Какво следва този път?“, „Облечена е прекрасно, много е отслабнала“, „Кралят е болен, сега е моментът да налеят масло в огъня с нови разкрития?“, „Иска ми се да вярвам, че това е просто вечеря, а не разговори за сътрудничество“, обсъдиха набързо потребителите в социалните мрежи.

И докато принц Хари се притесни за кралските си роднини и веднага отлетя до Лондон, за да посети баща си, Меган Маркъл така и не го придружи. Явно херцогинята на Съсекс не смята, че здравословните проблеми на кралското семейство са неин проблем.

Меган Маркъл не смята здравословните проблеми на членовете на кралското семейство за свой проблем. Кралският експерт Кинси Скофийлд каза това в нейното talkTV шоу L.A. Diaries. Тя добави, че през следващите месеци хората ще виждат херцогинята на Съсекс без съпруга си много по-често.

Обсъждайки последното излизане на Меган в Бевърли Хилс, Скофийлд каза: „Тя отписа семейството на Хари. Тя няма никакво намерение да се скрие, докато кралят и Катрин се борят със здравословни проблеми. Тя вярва, че това няма нищо общо с нея.

Припомняме, че този месец Бъкингамският дворец обяви, че Чарлз III е бил диагностициран с онкологично заболяване. Оттогава монархът е спрял всичките си обществени задължения, но продължава да работи от вкъщи. Кейт Мидълтън претърпя планова коремна операция през януари и в момента се възстановява в Уиндзор.

Междувременно Меган не проявява съчувствие или загриженост. И освен че беше забелязана в Лос Анджелис на вечеря с шефа на продуцентската компания на Опра Уинфри Тери Ууд, тя също се появи заедно със съпруга си принц Хари на зимния тренировъчен лагер Invictus Games One Year To Go във Ванкувър.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари