IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джоди Търнър-Смит за развода с Джошуа Джаксън: Не го смятам за провал

27 февруари 2024 11 00

Актрисата заяви, че понякога нещата просто не се получават

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джоди Търнър-Смит за първи път проговори за развода си с Джошуа Джаксън. 

В интервю за The Times, публикувано в неделя, британската актриса и модел сподели, че се опитва да мисли позитивно, въпреки че подаде молба за развод с 45-годишния актьор през октомври миналата година. 

„Понякога нещата, които искаме да се получат, просто не се получават. И това е нормално. Най-важното нещо е да избереш това, което е полезно за теб и твоето семейство и най-вече за децата ти“, казва Джоди в интервюто. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraTV (@extratv)

Тя допълни, че всеки човек трябва да „натисне пауза“ в даден момент от живота си и да се запита дали това, което изживява, е наистина това, което иска. „Ако отговорът е Не, тогава трябва да направиш промяна, защото смятам, че има видими белези от оставането на място, което не е полезно за теб. И те не засягат само нас, а всеки около нас“, казва моделката.

Според Търнър-Смит, разводът ѝ с Джаксън не е провал. Тя отбелязва, че двамата са имали много прекрасни моменти заедно, но сега е време всеки да поеме по своя път и да намери това, което най-много му подхожда. Моделката казва, че този период е вълнуващ и за двамата, защото започват нещо ново и нямат търпение да видят какво ги очаква. 

Вече бившата двойка се запознава на рождения ден на Ъшър през ноември 2018 година, когато започва и бурният ѝ романс. Година по-късно те се женят, а няколко седмици след това Търнър-Смит показа и бременното си коремче. Дъщеря им, Джуно Роуз Даяна, се роди през април 2020 година

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @starcelebkids

Моделката казва пред The Times, че е мислила само за Джуно, когато решава да прекрати брака си. 

„Най-смелото нещо на света е да признаеш, когато нещо не работи и да направиш крачка извън него. Винаги съм искала да показвам такъв пример на дъщеря си“, казва тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leyla ? (@lleeyla)

Джошуа и Джоди се съгласиха на съвместно попечителство и ще делят грижите за Джуно 50:50. И двамата не искат издръжка, като нямат никакви условия към другата страна. 

След развода Джаксън беше свързан романтично с колежката си Лупита Нионг'о, като двамата бяха забелязани на няколко пъти да се разхождат заедно ръка за ръка. До този момент нищо не е официално потвърдено, като все още се очаква и светският дебют на новата двойка. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари