IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастие – Джош Харнет станал баща за четвърти път

27 февруари 2024 14 50

Новината дълго време била пазена в тайна

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джош Хартнет за пореден път доказа, че е най-добрият в Холивуд, когато става въпрос за пазенето на личния живот в тайна. Актьорът избра да излезе от светлината на прожекторите в началото на века, завръщайки се в елита преди няколко години с няколко роли, но все още така потаен относно семейството и ежедневието си. 

Докато се разхождаше по червения килим преди раздаването на наградите SAG, Хартнет зарадва всички, споделяйки новината, че с 35-годишната му съпруга, Тамсин Еджертън, са станали родители за четвърти път. 

Когато бе попитан дали е виждал тренда „Възраждането на Джош Харнет“ в социалните мрежи, актьорът само отговори „Имам четири деца. Живея в провинцията. Или съм зает с работа, или съм зает с грижите за децата, но ви благодаря. Това е много мило“. 

През 2021 година Хартнет потвърди на червения килим преди премиерата на Mr. Porter, че с Еджертън са посрещнали третото си дете в края на 2019 година. Двойката също така отглежда още две деца, чиито имена се пазят в тайна. 

Когато бе попитан да ли има креативни проекти, с които най-много се гордее, той отговори, че винаги е най-щастлив и горд от създадения семеен живот

„Разбира се, има и креативни проекти, но това, с което най-много се гордея, е фактът, че съм баща на три деца и имам добра връзка с моята партньорка и чудесен семеен живот и все още имам възможност да върша добра работа. С напредването на годините героите ми стават все по-интересни“, допълни още Хартнет. 

Актьорът сподели, че никога не знаеш как може да ти се развие животът, ако избереш различна посока, но самият той е доволен от това, че е избрал да напусне Холивуд за сметка на семейството си. „Знаех, че няма да имам щастлив живот. Убеден съм“, категоричен е той.

Пред Брадли Купър Хартнет призна, че е отказал роли на Супермен и Батман, защото „на тази възраст е много лесно да се превърнеш в нечия друга марионетка или роб“. Допълва, че е бил съвсем наясно с изборите, които е правил и не съжалява за нито един от тях.

Джош Хартнет разкри истинската причина, за да обърне гръб на Холивуд 

Джош Хартнет стана баща за трети път

Защо Джош Хартнет отказал да бъде Супермен и Батман

Макар че не съжалява за изборите си, Хартнет казва, че не би ги направил 15 години по-късно. 

„Имаше много сили, които искаха от мен да преследвам тези роли, но винаги съм бил заинтересуван от хора и не исках да бъда поставен в кутията на супергерой“, казва той. Допълва, че е щяло да бъде трудно да получи други роли, ако е приел тези на Батман и Супермен. 

През 2015 година Хартнет говори пред Playboy за това как е бил погълнат от мигновената слава, която идва с големите успехи на „Пърл Харбър“ и „Блек Хоук“. 

„В средата на всичко това имах чувството, че не мога да вярвам на никого, с когото се срещам на снимачната площадка. Прекарвах повечето си време вкъщи в Минесота с приятели и семейството ми“, казва актьорът. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари