IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастие – Дани Де Вито и Рея Пърлман ще стават баба и дядо

27 февруари 2024 17 40

Дъщерята на актьорската двойка – Луси, е бременна с първото си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дъщерята на Дани Де Вито и Рея Пърлман – Луси, е бременна с първото си дете на 40-годишна възраст. Луси Де Вито е готова да посрещне първия си наследник заедно с годеника си това лято.

Люси и 75-годишната актриса от „Барби“ Рея се появиха заедно и в добро настроение на събитието на Netflix SAG Celebration на 24 февруари в Лос Анджелис. Бъдещата майка показа заобленото си коремче в червена дълга рокля.

През юни 2023 г. Пърлман разкри, че една от дъщерите ѝ е родила момиченце миналата година, но не уточни дали това е Луси или най-малката ѝ дъщеря Грейс, която е на 38 години.

Актрисата, която навремето нашумя с ролята си в хитовия ситком “Бар „Наздраве“ обаче сподели, че името на бебето е Синклер Люсил Де Вито. 

Луси и

Луси и Рея Пърлман; Снимка: Getty Images

„Те запазиха фамилията Де Вито, въпреки че тя е омъжена и съпругът ѝ не е Де Вито, но това е, което избраха“, каза Рея в подкаста Wiser Than Me with Julia Louis-Dreyfus.

„Всички ми казваха, че внучето ще промени живота ми, и това е точно така“, сподели още тя. „Гледането на ново човешко същество е толкова невероятно. Страхотно е, че хората създават други хора. Умопомрачително е“, добави Пърлман.

Освен двете дъщери Дани и Пърлман също така имат и 36-годишен син Джейкъб. Двойката приветства трите си деца по време на 30-годишния си брак, който започна през 1982 г.

Двамата се разделиха през 2012 г., преди да възобновят романса си през следващата година. След това те окончателно се разделиха през 2017 г., но оттогава са в добри приятелски отношения.

„Все още сме разделени, но се виждаме често и все още сме семейство“, каза четирикратният носител на „Еми“ пред People през 2022 г.

„Можем да правим нещата заедно, можем да правим нещата поотделно. Наистина се радвам, че Дани и аз успяхме да преживеем някои тежки дни, за да можем да имаме този различен вид връзка“, добави Рея.

Тази година Дани Де Вито трябва да достигне своя 80-годишен юбилей, така че новото внуче ще му бъде един прекрасен дар от съдбата. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари