IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Пинк се появи с обръсната глава

28 февруари 2024 17 50

Явно Уилоу ще харесва късите прически, точно като майка си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дъщерята на попзвездата Пинк – 12-годишната Уилоу, се появи с обръсната коса. Звездната наследница демонстрира своя по-различен подход към стила, който обаче доста наподобява този на прочутата ѝ майка, която носи къси прически от началото на музикалната си кариера и те вече са нещо като нейна запазена марка.

Уилоу и Пинк бяха снимани зад кулисите на концерта на певицата в Австралия. В понеделник 44-годишната изпълнителка на Lady Marmalade използва профила си в Instagram, за да сподели снимки на себе си и 12-годишното момиче, което споделя със съпруга си Кери Харт, позирайки в Канбера с австралийската футболна звезда Лидия Уилямс.

„Благодаря ти @lydsaussie13, че подари на мен и Уилоу наши собствени вратарски фланелки @Matildas“, озаглави публикацията си Пинк. На видеото се вижда, че Уилоу прилича досущ на майка си докато позира, държейки лилавата си футболна фланелка, на която е изписано името ѝ и номер 18 на гърба.

Момичето, чиято руса коса преди стигаше до раменете му, гордо показа бръснатата си прическа, а феновете на певицата изпълниха секцията за коментари най-вече с комплименти към Уилоу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

Въпреки че не е известно точно кога Уилоу е отрязала косата си, баща ѝ – който също споделя и 7-годишен син Джеймсън с Пинк, публикува снимки на него и децата, които сърфират в парк с вълни само преди няколко дни, като на тези кадри Уилоу е  със същата прическа, но за това пък брат ѝ има по-дълга коса.

„Винаги съм искал да сърфирам в един от тези паркове с вълни!“, написа 48-годишният Харт в поста си. „Благодарение на мама @pink, докато тя беше на проверка на звука, децата и аз хванахме малко вълни!“, добави бившият състезател по мотокрос.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carey Hart (@hartluck)

Пинк за първи път стана майка през юни 2011 г., когато посрещна Уилоу. След това изпълнителката на Just Give Me a Reason и състезателят на офроуд камиони приветстваха сина си Джеймсън през декември 2016 г.

Певицата и Харт се ожениха през 2006 г.; но през януари 2024 г. тя разкри, че почти са се разделили и то за втори път в откровена публикация в Instagram, чествайки 18-ата им годишнина от сватбата.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари