IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пинк на ръба на смъртта заради свръхдоза

24 октомври 2023 14 50

Изпълнителката разказва за страховит момент през 1995 година

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Пинк разкри страховит момент от миналото си, когато за малко не е умряла от свръхдоза през 1995 година. 

По време на интервю за предаването 60 Minutes 44-годишната певица си спомни за събития от детството ѝ, които са довели до прекаляването с наркотиците само седмици преди да подпише първата си сделка за записване на албум. 

„Бях бунтарка. Имах голяма уста. Нещо все ме буташе в грешната посока. Израснах в къща, в която всеки ден родителите ми си крещяха, хвърляха неща един по друг. Мразеха се“, разказва Пинк. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SoFi Stadium (@sofistadium)

Заради трудното си детство започнала да се занимава с наркотици като хем използвала, хем продавала. Така се стига до Деня на благодарността през 1995 година, когато била на ръба на смъртта заради свръхдоза. Тогава присъствала на парти, на което нещата излезли извън контрол. „Взех екстази, ангелски прах, кристали, всичко, за което се сетите. След това припаднах. Бях взела твърде много“, спомня си певицата. 

Когато беше попитана дали това не е най-близката ѝ среща със смъртта, Пинк уверено казва „Да“. Обяснява, че ситуацията е била повратна за живота ѝ. Спряла да използва тежки наркотици и само няколко седмици по-късно получава първата си звукозаписна сделка с R&B групата Choice. 

Това не е първият път, в който Пинк споделя за злоупотребата с наркотици в миналото. През 2012 година тя казва пред списание Shape, че не е попадала в болница заради свръхдозата, но това е бил моментът, в който се е събудила и осъзнала, че трябва да промени начина си на живот. 

„Спомням си, че една сутрин се събудих на пода и това беше последният път, в който съм пипала наркотици“, каза тя по това време. 

Злоупотребата със забранени вещества не успява да покоси Пинк, но отнема живота на някои от най-близките ѝ приятели. Така тя се вдъхновява да напише сингъла Who Knew през 2006 година. Пред Кели Кларксън казва, че смъртта на двама от приятелите ѝ я е накарала да запише парчето, което има специално значение за нея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

„Загубила съм няколко приятели заради свръхдоза, като последният ми беше много, много, много близък и го обичах страшно много“, казва тя за приятелка с името Секоу, която умира от свръхдоза хероин, когато двете са тийнейджърки. 

Пинк блести на червения килим заедно с децата си

Фитнес вдъхновение – Пинк показа завидна фигура на корта с Григор Димитров

Пинк откровено за напълняването след ковид и възстановяването след операция

Изпълнителката споделя, че песента Who Knew е била олицетворение на различни болки през годините, включително загубата на дядо ѝ, на кучето ѝ и на някои от най-близките ѝ приятели. „Загубила съм много хора, така че винаги имам тъга, за която да пея“, казва Пинк. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

Когато Кларксън казва, че сигурно е трудно да загубиш толкова много близки хора, колежката ѝ заяви, че музиката успява да ѝ помогне да премине през тежките ситуации и да се бори с емоциите си. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари