IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пинк отказа да вее знамето на Израел и отмени концерт заради здравословен проблем в семейството

17 октомври 2023 14 40

Изпълнителката заяви, че се налагат мигновени грижи за неин близък и насърчи феновете си за повече мир

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Концертът на Пинк във Вашингтон беше отложен заради спешен медицински случай в семейството на певицата, който изисква мигновени грижи. 

44-годишната попзвезда съобщи новината в социалните мрежи в понеделник, изразявайки своите най-искрени извинения и любов към своите фенове, като им пожела да останат здрави и да се грижат за себе си. Тя публикува съобщението в Instagram, в което пише, че концертите на 17 и 18 октомври във Вашингтон няма да се състоят, като в момента се търсят нови дати. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

„Медицински проблем в семейството ми изисква мигновеното ми действие. Поднасям на всички ви най-искрените си извинения за това неудобство, което предизвиках. Изпращам ви много любов и здраве“, пише още Пинк.

Изпълнителката не сподели повече подробности около семейния проблем, нито колко време ще отсъства от сцената. В момента тя обикаля Америка с турнето си Summer Carnival, което започна още през юни месец. Очаква се съвсем скоро концертите да приключат, като последната спирка е в Арлингтън, Тексас. С Пинк пътуват децата ѝ – 12-годишната Уилоу и 6-годишният Джеймисън, както и техният баща и съпруг на певицата – Кари Харт. 

Отмяната на концертите тази седмица идва почти месец, след като Пинк отложи именно спирката в Арлингтън заради сериозна синусова инфекция. Така турнето ще приключи в Тексас поради непредвидени обстоятелства. В съобщението, което звездата сподели тогава, се казва, че лекарите са я посъветвали да не излиза на сцената, за да се погрижи за здравето си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SoFi Stadium (@sofistadium)

По време на първия си концерт Пинк се качи на сцената заедно с дъщеря си Уилоу, за да зарадва публиката във Великобритания. Двете изпълниха песента Cover Me In Sunshine. 48-годишният Харт гордо показа момента в социалните мрежи, публикувайки видео в профила си в Instagram. 

„Толкова съм горд от факта, че Уилз се качи на сцената с майка си. Сигурно е невероятен момент за майка ѝ да бъде заедно с малкото си момиченце на сцената. Изглежда, че още първото шоу от турнето е незабравимо. Нямам търпение да видя какво ни очаква“, написа той под публикацията. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carey Hart (@hartluck)

Пинк отказа да вее знамето на Израел

Пинк отказа да вее израелски флагове по време на концертите си и каза, че представленията ѝ погрешно са били въвлечени в проблемите, заобикалящи военния конфликт между Хамас и Израел. Попзвездата публикува съобщение в Туитър в неделя, с което искаше да изчисти всички недоразумения относно своите участия.

„Тази публикация ще бъде противоречива за някои. В този момент и дишането е спорно. Получавам много заплахи, защото хората погрешно вярват, че развявам израелски знамена в шоуто си. Не съм“, написа изпълнителката. Тя допълни, че не вее знамена в подкрепа към нещо или някого по време на концертите си, освен знамето на дъгата, което е символ на ЛГБТ общността. 

„Аз съм човек. Вярвам в мира. Равенството. Любовта. Дълбоко съм натъжена от състоянието на света. Моля се за всички вас“, завърши Пинк.

Публикацията на изпълнителката се отнася до определена част от турнето ѝ, което започна още през юни, месеци преди Хамас да нахлуе в Израел при терористична атака, която доведе до смъртта на повече от 1300 души, включително 260 присъстващи на музикален фестивал. 

Фитнес вдъхновение – Пинк показа завидна фигура на корта с Григор Димитров

Пинк се ядоса: Не коментират албума ѝ Trustfall, а кавгата с Кристина Агилера

Пинк откровено за напълняването след ковид и възстановяването след операция

Съобщението на Пинк беше свързано с развяването на т. нар. „пой знамена“, които са в бяло и синьо и са закачени на дълги пръти. Целта е прътовете да се въртят толкова бързо, че триъгълните знамена да се движат в различни посоки, създавайки красиви цветни картини във въздуха. Именно заради белия и синия цвят някои хора сметнаха, че знамената са в подкрепа на Израел, чийто флаг се състои от същите цветове. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Gerry ( преди 6 месеца )
Пинк има две деца и Джеймисън не е момиче, за да пишете, че има дъщери!!!Съпругът й се казва Кери Харт, а не Кори и е на 48 години, а не 61 !!!Що не си провервате глупостите, които пишете!!?!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар