IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес вдъхновение – Пинк показа завидна фигура на корта с Григор Димитров

15 март 2023 14 30

Двамата поиграха малко тенис в Индиън Уелс

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През годините Пинк постоянно ни доказва, че е много повече от певица и майка – тя е и атлет, който обича състезанията. Така че не се изненадахме, когато я видяхме на тенис кортовете в Индиън Уелс, участвайки в благотворителен турнир заедно с едни от най-известните имена в спорта, включително Григор Димитров.

43-годишната изпълнителка, която наскоро пусна новия си албум Trustfall, сподели серия от снимки в социалните мрежи, показвайки как се е появила на корта. Тя носи тенис рокля в розов цвят, върху чиято предна част беше изобразена светкавица. Със сигурност цветът на тоалета не е случайно избран, тъй като Пинк от английски означава „розово“. Маратонките и ракетата на изпълнителката също бяха в тон с роклята, а големите слънчеви очила завършваха визията.

По време на благотворителния турнир Desert Smash, Пинк определено се наслаждаваше на момента. Тя успя да влезе в ролята на истински тенисист – сервира, посреща сервис и дори на няколко пъти викаше като професионалистите, след като удари топката. Всичко това беше гарнирано с чаша студено шампанско, снимка с Франсис Тиафо и игра на двойки с Григор Димитров.

След като публикува серия от снимки от корта, голяма част от феновете се зачудиха как певицата поддържа толкова стегната фигура на 43 години. Разбира се, тялото ѝ не се постига само с редовни сесии по тенис, но и с множество тренировки във фитнеса и извън него. Пинк често публикува снимки от залата, включително и такива, на които децата ѝ я придружават на уредите.

През 2020 година, когато залите бяха затворени, но Пинк е щастлива и разполага с домашен фитнес, изпълнителката сподели видео, на което прави упражнение, докато синът ѝ Джеймисън е на гърба ѝ.

Освен с децата си, Пинк тренира и с професионалната треньорка Джанет Дженкинс, с която правят кардио и силови тренировки. За да покаже положителните резултати от постоянството и отдадеността, изпълнителката често позира по бански, превръщайки се във вдъхновение за множество жени по света.

Пинк изпълни желание на умиращ фен

Пинк се намесва в шумния скандал с норвежки хандбалисти, отказали да играят по бикини

Пинк: Искаха да ме настроят срещу Кристина Агилера и Бритни Спиърс

През 2020 година Дженкинс и Пинк споделиха няколко тренировки в YouTube, включващи интензивни движения като планински катерач, комбинации от джъмпинг джакс и клекове, както и клекове на един крак, които оформят дупето и бедрата. Треньорката нарича изпълнителката „една от най-трудолюбивите жени, които някога съм срещала“.

Що се отнася до диетата, Пинк споделя пред Food & Wine, че се опитва да яде достатъчно, за да задоволи енергийните си нужди. „Ям доста по време на турнета, защото тренирам по четири часа на ден – два часа на концерта, плюс йога, кардио и тичане по летищата“, казва тя.

Наскоро Пинк застана на корицата на Women's Health, показвайки че е напълно готова за лятото както с оформеното си тяло, така и с избора на бански. Тя позира с цял модел, включващ едно рамо и изрязана част около корема, фокусираща вниманието към стегнатия корем на певицата. Банският бе комбиниран с яке в металик цвят и големи кръгли обеци.

По страниците на списанието Пинк е заснета, носейки горнище с един ръкав в металик цвят и черно бельо с висока талия. Тя допълни визията с кръгли обеци и хромиран маникюр.

За още новини от света на звездите и примери за фитнес вдъхновение последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари