IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тиш Сайръс „откраднала“ съпруга си Доминик Пърсел от дъщеря си Ноа

29 февруари 2024 11 00

Разберете повече за грозната семейна вражда между майката и сестрата на Майли

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тиш Сайръс беше обвинена, че е „откраднала“ съпруга си Доминик Пърсел от 24-годишната си отчуждена дъщеря Ноа. Според нови разкрития, 56-годишната майка на попзвездата Майли Сайръс, която се омъжи за 54-годишния актьор от „Бягство от затвора“ през август миналата година, е преследвала Доминик, докато той се е срещал с Ноа.

Приближен на звездната фамилия Сайръс твърди пред списание Us Weekly, че Ноа е била романтично свързана с Пърсел, когато е започнала да му пише, а това е сложило начало на голяма семейна вражда.

В последните години известното семейство на Майли е разкъсвано от мистериозни раздори, като се смяташе, че те са породени най-вече от развода на Тиш и кънтри певеца Били Рей Сайръс. Вътрешният човек обаче споделя, че зад кулисите на фамилията има други дрязги. 

Припомняме, че Тиш и австралийският актьор се ожениха в дома на Майли миналото лято, като на сватбата им не присъстваха Ноа и брат ѝ Брейсън,  подхранвайки спекулациите за разрив в семейството.

Вътрешният човек казва: „Ноа се виждаше с Доминик, когато Тиш започна да го преследва, като тя беше напълно наясно със ситуацията.“ 

Източникът добавя: „Смутът между Ноа и Тиш надхвърля това, което хората си мислят. Ноа е много разстроена от това, че Тиш открадна Доминик от нея.“

Майли и

Майли и Тиш Сайръс на наградите „Грами“; Снимка: Getty Images

По-рано този месец Тиш се появи в подкаста Call Her Daddy и разказа за връзката си с Пърсел, включително и за първата им среща. Тя обясни, че той първоначално се е свързал с нея още през 2016 г. в Instagram, но тя е пропуснала да му пише. 

„Последвах го в Instagram и той ми изпрати лично съобщение от вида: „Хей Тиш, просто исках да кажа, че те смятам за супер готина и че си свършила страхотна работа със семейството си“, обясни Тиш.

По-късно през 2017 г. обаче другата дъщеря на Тиш – Бранди, забелязала, че Пърсел е блокирал нейния акаунт и много се зачудила защо го е направил, след като не го познавала лично. Тя споделила това с майка си и двете се смели. 

Кланът Сайръс

Кланът Сайръс през 2015-а; Снимка: Getty Images

Години по-късно през 2022 г., след раздялата си с Били Рей, Тиш се свързала с Пърсел и той бързо ѝ отговорил. Впоследствие двойката излиза на среща и още на следващия ден двамата си казват „Обичам те“.

В крайна сметка двойката си каза „Да“ през август 2023 г. в пищното имение на Майли в Малибу и то с благословията на попзвездата. Твърди се, че  пред дома на носителката на „Грами“ е имало охрана отвън, в случай че Ноа се появи и реши да се опита да развали сватбата.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари