IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къде ми са детските книжки – известните деца, които навършват 30 тази година

3 март 2024 18 00

Времето наистина лети

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лоша новина за всички, които са родени през 90-те – 30-те години чукат на вратата. Постепенно всеки ще се изправи с тези „зловещи“ свещички върху тортата, каращи го да направи една рекапитулация на живота си, за да види дали е постигнал това, за което е мечтал като малък. И докато сега децата растат с инфлуенсъри в TikTok и ергени по телевизията, ние, милениалите, растяхме с плакати по стените и си разменяхме стикери с любимите си звезди. 

Звучи малко страшно, но повечето от тези известни личности, които сме лепели по стените си, вече са на прага на 30-те. Някои от тях ще ги навършат тази година, колкото и да не ни се вярва. Сред тези звезди са имена като Джъстин Бийбър и Хари Стайлс, по които момичетата полудяваха преди повече от десетилетие. 

Дакота Фанинг започна тази поредица от детски звезди, които вече не са деца, навършвайки 30 години на 24 февруари, а след това я последва Джъстин Бийбър с рождения си ден на 1 март

Но те двамата не са единствените. Ето кои бивши тийн звезди влизат в отбора на 30-те още тази година

Хари Стайлс

Хари Стайлс

Снимка: Getty Images

Той беше открит за голямата сцена от Саймън Кауъл и колегите му в X Factor. По това време Хари беше само на 16 години, но бързо спечели публиката с буйната си къдрава коса и ангелския си глас. Момчето стана част от групата One Direction заедно с Лиъм Пейн, Зейн Малик, Найл Хоран и Луи Томлинсън. Бандата пожъна огромен успех, но се разпадна през 2016 година. Безспорно Хари е най-успешният солов изпълнител от петимата, като вече е далеч от неувереното 16-годишно момче, което видяхме на сцената на X Factor. На 1 февруари той навърши 30 години и бъдещето му е все така светло. 

Дакота Фанинг

На 23 февруари Дакота Фанинг отпразнува 30-ия си рожден ден в красива червена рокля на Dolce & Gabbana, която е топла-топла от новата им колекция за есен/зима 23/24. За своя специален ден актрисата оформи тоалета с модерен, женствен привкус, връзвайки косата си назад с четири червени миниатюрни панделки. 

Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър,

Снимка: Getty Images

Докато ние си разменяхме мартенички на 1 март, Джъстин Бийбър получаваше поздравления от цял свят за своя юбилей. Детето чудо на музиката, както бе наричан в миналото, се прочу след множеството си видеа в YouTube, в които пее на улицата. След като Ъшър го забелязва и подписва с него, Бийбър се изстрелва до върха за една нощ и не слиза от него, въпреки че не е пускал нова музика от години.

Сърша Ронан

Сърша -

Снимка: БГНЕС

За първи път се появява на екран, когато е на 13 години в Atonement, където си партнира с Кийра Найтли и Джеймс Макавой. След прекрасния си дебют, Сърша тръгва по трънливия път в Холивуд, но успява да запази своята невинност и да стои далеч от скандалите. До този момент тя доказва, че можеш да бъдеш интересен на публиката и само чрез таланта си, получавайки четири номинации за „Оскар“. На 12 април Сърша ще навърши 30 години. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари