IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Повод за притеснение – Стивън Болдуин иска феновете да се молят за Хейли и Джъстин Бийбър

29 февруари 2024 14 50

Бащата на моделката сподели странно съобщение в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Стивън Болдуин сериозно притесни не само своите, но и феновете на Джъстин и Хейли Бийбър с последното си съобщение в социалните мрежи. 

Актьорът, който е баща на Хейли, сподели в своя профил в Instagram публикация, с която иска всички да се помолят за семейство Бийбър

„Християни, моля ви, когато мислите за Джъстин и Хейли, отделете време да се помолите за тях. Да имат мъдрост, защита и да бъдат по-близо до Бог“, написа Болдуин. Той допълни, че има специални предизвикателства и трудности, през които трябва да преминават хората на високи позиции и със звезден статут. 

@stephwithdadeets Sending a prayer out for the Biebers, hoping everything is okay… ? #justinbieber #haileybieber #thebiebers #stephenbaldwin #victormarx #justinandhailey #celebritynews #greenscreen ♬ original sound - Stephanie Tleiji

Публикацията вече е изтекла, тъй като бе споделена в историите в Instagram, които са достъпни само 24 часа. В нея обаче бе включен клип на Джъстин, който свири на китара и пее песента I Could Sing of Your Love Forever. 

Стивън Болдуин не разкри защо точно моли феновете си за молитви за Хейли и Джъстин, като засега двойката не е коментирала ситуацията. 

Джъстин поддържа все по-уединен начин на живот от 2022 година насам, след като отмени световното си турне Justice заради поставената му диагноза за синдром на Рамзи Хънт. По думите му, състоянието се отключило заради вирус, който атакува нервите в окото и лицето, причинявайки лицева парализа

Музикантът реши да си вземе почивка и да постави здравето си на първо място. „Така че ще прекъсна турнето си за момента. Ще бъда добре, но ми трябва време да си почина и да се оправя. Благодаря за молитвите и подкрепата през този период! Обичам ви с цялото си сърце!“, написа тогава Джъстин в историите си в Instagram. 

Той даде малко повече детайли около диагнозата си през март миналата година, споделяйки свое видео, на което се усмихва широко. През февруари тази година Джъстин все пак се качи на сцената преди драфта в NHL в Торонто, за да изпълни микс от най-големите си хитове. 

И макар феновете да го очакваха на сцената на Супербоул, където Ъшър пя, Бийбър бе само на трибуните. Именно рапърът открива Джъстин за голямата сцена, след като вижда негово видео в YouTube, на което пее. 

Джъстин Бийбър за парализата: Има надежда!

Джъстин Бийбър към съпругата си Хейли: Ти плени сърцето ми

Джъстин Бийбър се завърна в социалните мрежи с умилителен семеен кадър

„Мисля, че в момента той иска да разкаже различна история и го разбирам“, каза Ъшър за отсъствието на Бийбър от сцената. Все пак допълни, че двамата съвсем скоро ще направят нещо заедно и все още са в добри отношения. 

Междувременно Хейли Бийбър също трябваше да преминава през здравословни проблеми, споделяйки през март 2022 година, че е получила кръвен съсирек в мозъка. За щастие лекарите са успели да го премахнат навреме и моделката бързо се прибра у дома, за да се възстановява. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари