IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър към съпругата си Хейли: Ти плени сърцето ми

14 септември 2023 14 50

Двамата празнуват пет години от сватбата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джъстин и Хейли Бийбър празнуват пет години от деня, в който се врекоха във вечна вярност.

29-годишният изпълнител използва социалните мрежи, за да заяви любовта си към 26-годишната си съпруга. Той сподели серия от снимки, показващи щастливи и романтични моменти от съпружеския живот, като цялата колекция започва с кадър, на който двамата се целуват. На следващия Хейли седи зад красива торта с две свещички отгоре, а Джъстин е плътно до нея, като едната му ръка е върху рамото на моделката. Красавицата носи диамантено колие с висулка във формата на буквата „B“ за Бийбър.

„До най-прекрасната, моята единствена. 5 години. Ти плени сърцето ми. Знам от дъното на душата си до мозъка на костите ми, че това приключение с теб само ще надхвърля най-смелите ми мечти. Така че, нека да мечтаем смело, скъпа. Наздраве за завинаги и вечността. Обичам те с всяка фибра от тялото си“, написа Джъстин под публикацията.

От своя страна, Хейли също сподели серия от снимки в профила си в Instagram, за да отбележи важния повод. Кадрите почти се припокриваха с тези на съпруга ѝ, но колекцията включваше малко повече близки планове на вкусни торти и една, на която Джъстин целува Хейли по бузата, докато двамата стоят в помещение, което прилича на кухня или склад.

Моделката бе много по-обрана в думите, в сравнение със съпруга си, пишейки само „5 ✨?Обичам те“. Публикацията ѝ веднага събра множество поздравителни коментари, включително от известните ѝ приятелки като Кайли Дженър и Кортни Кардашян, както и от най-верните фенове на двойката. Всички те изразиха възхищение от факта, че Хейли и Джъстин успяват да устоят на критиките и натиска от обществото, показвайки че младите все пак наистина могат да се влюбят силно и сватбата им не е била просто за реклама.

Връзката на двамата се развива пред очите на целия свят. Те се запознават, когато моделката е само на 12 години. Срещата е запечатана на видео, на което се вижда как Хейли седи зад сцената по време на гостуване на Джъстин в предаването Today, придружавана от баща си, Стивън Болдуин. Актьорът и майката на Бийбър, Пати Малет, са близки приятели.

През годините Джъстин и Хейли на няколко пъти пресичат пътя си, като през 2015 година за първи път бяха засечени да се целуват на публично място след партито на Леонардо ди Каприо за Нова Година. Снимката стигна и до профила на изпълнителя, което показа потвърждение на връзката.

През 2018 година двамата се сгодяват и се женят още същия септември. Година по-късно те правят втора сватба, този път в Южна Каролина, на която канят над 150 гости, включително Кендъл Дженър, Камила Мороне, Кайли Дженър, Ъшър, Джейдън Смит, Крис Дженър и много други. По масите е било поставено специално шампанско, покрито с над 9000 кристала Сваровски.

Хейли Бийбър: Откровено за Джъстин пред Джъстин

Хейли Бийбър може и да не роди бебе на Джъстин Бийбър

Хейли Бийбър: Джъстин е човекът, при когото искам винаги да се връщам

По време на пресконференция за козметичната си линия през юни 2022 година, Хейли говори за здравословните си проблеми, с които се сблъска през последните месеци, както и за диагнозата на Джъстин. Моделката трябваше да преживее удар, а на съпруга ѝ му бе открит синдром на Рамзи Хънт, който парализира лицето му.

„Истината е, че има положителна страна на всичко, през което преминахме, и тя е, че това много ни сближи. Така че ще се фокусирам само върху това“, казва Хейли.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари