IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Още една „лъжкиня“ стана майка – Ашли Бенсън роди първото си дете

1 март 2024 10 40

Тя е четвъртата дама от актьорския състав на сериала, която увеличи семейството си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Новото поколение на „Малки сладки лъжкини“ се увеличи с още един член! 

34-годишната Ашли Бенсън, която изигра ролята на Хана Мерин в тийн драмата, вече е майка на първото си дете. Тя съобщи щастливата новина със снимка в историята си в Instagram, като не разкри повече подробности около раждането. За момента Бенсън показа само малката ръчичка на новороденото, обвита около палеца ѝ. 

Ако трябва да се правим на Хорейшио и да следваме улики, можем да предположим, че детето е момиченце, съдейки по розовото сърце, което Бенсън е оставила върху снимката. Но до този момент няма потвърждение на нашите съмнения, както и не се споменава името на бебето. 

Малко по-късно същия ден Ашли Бенсън и съпругът ѝ Брандън Дейвис бяха забелязани на разходка без бебето, където се вижда, че актрисата вече не е с наедрял корем. Не е сигурно и точно кога е станало раждането, но феновете предположиха, че е преди около седмица-две, тъй като актрисата вече спокойно се разхожда навън. 

През ноември миналата година Ашли сподели новината, че очаква първото си дете, пазарувайки с Дейвис в бебешки магазин. Тя позира за няколко снимки, показвайки наедрялото си коремче в изцяло черен тоалет. През юли миналата година Бенсън и Дейвис се сгодиха, а малко преди края на 2023-а се ожениха. 

Брендън Дейвис е син на милиардера Марвин Дейвис, който се занимава с търговия на петрол. Бенсън го описва като своя най-добър приятел, а от своя страна, той я нарича „любовта на живота ми“. 

Саша Питърс от „Малки сладки лъжкини“ е бременна

Това е поредното дете в отбора на „Малки сладки лъжкини“. То се присъединява към дъщерите на Шей Мичъл – 4-годишната Атлас и 2-годишната Роум. От своя страна, Троян Белисарио също има две дъщери, които обаче не са толкова известни в социалните мрежи, колкото тези на Мичъл. Актрисата, за разлика от колежката си, не показва лицата на децата си в социалните мрежи и пази малко повече личния си живот. 

Белисарио роди първото си дете – Аурора – през октомври 2018 година. След това дойде ред на Елиът Роуена Адамс, която се появи на 15 май 2021 година.  

Саша Питърс започва като най-малката в актьорския състав на „Малки сладки лъжкини“, но вече е голяма и е майка. Тя се омъжва за любимия си Хъдсън Шийфър още докато снима сериала, а през ноември 2020 година се ражда и синът им Хендрикс Уейд. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари