IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Още едно бебе в семейството на „Малки сладки лъжкини“

7 юни 2021 14 50

Троян Белисарио тайно родила дъщеричка

Снимка: Getty

Троян Белисарио изненада феновете си с прекрасна новина.

Актрисата, която стана известна с ролята си на Спенсър Хейстингс в сериала „Малки сладки лъжкини“, е станала майка за втори път. Това обяви самата тя в социалните мрежи, публикувайки черно-бяла снимка, на която се вижда как държи бебето си. Оказва се, че Троян и съпругът ѝ Патрик Дж. Адамс са успели да запазят бременността и раждането в пълна тайна, благодарение на пандемията и липсата на излизания и социални контакти.

Според описанието под снимката, детето е момиченце и се казва Елиът Роуина Адамс. То се е родило на 15 май и стартира нова ера в семейство Адамс. Патрик Дж. Адамс, който също е актьор и става известен от сериала „Костюмари“ с Меган Маркъл, сподели мил кадър в профила си, с който обяви раждането на дъщеря си. „+1... Добре дошла във веселата къща, г-це Елиът Роуина Адамс. Нека животът ти бъде уникален и вълнуващ като раждането ти“, написа той.

Феновете веднага изразиха своята радост, поздравявайки двойката в коментарите. „О, Боже мой, много се радвам за вас и семейството ви!“, „Добре дошло в света, малко момиченце!“, „Честито! Какъв невероятен подарък!“, са само част от написаните пожелания. Елиът се присъединява към по-голямата си сестра Аурора, която се роди през октомври 2018 година.

Троян Белисарио и Патрик Дж. Адамс се запознават по време на снимките на пиесата Equivocation. Двамата започват да излизат, но малко по-късно се разделят. Дж. Адамс обаче бил решен да си върне любовта на живота и затова се явява на прослушване за роля в „Малки сладки лъжкини“. Избират го и по този начин той моли Белисарио за втори шанс.

Двамата се женят през 2016 година, а година по-рано Троян се появява и в „Костюмари“, където играе любовен интерес на Майк Рос (Патрик Дж. Адамс).

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари