IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На фона на слухове и спекулации – какво е здравословното състояние на Кейт Мидълтън

1 март 2024 16 30

От замъка Кенсингтън пуснаха официално изявление

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Официалните представители на кралското семейство бяха принудени да се включат отново в обществения новинарски поток, след като преди няколко дни наследниците на британската корона станаха обект на спекулации и слухове.

Преди дни принц Уилям отмени в последния момент присъствието си на мемориалната служба в памет на крал Константинос II от Гърция, проведена на територията на Уиндзор. Престолонаследникът бе включен в списъка с гости, но е уведомил семейството на своя кръстник, че няма да успее да отиде. Сред присъстващите бяха роднините му кралица Камила, принцеса Ан, принц Андрю, Сара Фъргюсън и представители на други кралски фамилии, включително крал Фелипе и кралица Летисия от Испания. 

Камила и

Кралица Камила и принцеса Ан. Снимка: Getty Images

Отсъствието на Уилям не беше дискутирано в детайли, като единственото, което се знаеше е, че той отказва заради семейни причини. Това засили съмненията около състоянието на Кейт Мидълтън, която в средата на януари претърпя коремна операция, след което остана две седмици в болница, а сега вече се възстановява у дома. Тя обаче отмени всичките си ангажименти поне до Великден. 

За да изчисти ситуацията, говорител на Кейт заяви, че кралското семейство е било напълно ясно още от самото начало, когато е казало, че принцесата отменя всичките си задължения до Великден. „Тогава казахме, че единствено ще съобщаваме новини за състоянието на принцесата, ако то се промени значително“, гласеше официалното съобщение. 

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Говорител на 42-годишната Кейт бе категоричен, че възстановяването ѝ продължава да върви добре и не трябва да се вярва на спекулации, слухове и конспиративни теории, разпространявани от неофициални източници. 

„За нея е много важно да отдели това време за себе си. Също така дава чудесен пример на нас, които искат да се върнат възможно най-бързо на работа, но това може да бъде пагубно. Хубаво е всички да видим, че тя следва препоръките на лекари и си почива, давайки си необходимото време за възстановяване. Можем всички да научим нещо ценно от този случай“, казва източник, близък до кралското семейство. 

Добри новини – Кейт Мидълтън е изписана от болницата

Кейт Мидълтън работи вече от вкъщи

След операцията: Кейт Мидълтън е била в добри ръце

Макар принцеса Кейт да прекарва голяма част от времето си в Уиндзор, тя пътува до Anmer Hall – домът ѝ с принц Уилям, намиращ се в Норфолк – заедно с трите си деца, докато те все още бяха във ваканция през февруари. 

„Катрин е добре. Тя нямаше търпение да смени обстановката и да си почине в Норфолк, докато децата изпуснат парата и напрежението заедно с Уилям“, каза източник пред Daily Mail по това време. 

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Принц Уилям се завърна към кралските си задължения през февруари, след като си взе малка почивка, за да помогне на съпругата си в отглеждането на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Той заяви, че за Кейт се грижат две „невероятни и мили“ медицински сестри, които ѝ помагат във възстановяването и не я оставят сама. 

Докато крал Чарлз сподели диагнозата си за рак с целия свят, то Мидълтън предпочете да запази здравословните си проблеми лични. В официално съобщение тя заяви, че напълно разбира интереса на обществото към нея, но се надява хората да осигурят на нея и нейното семейство необходимото уединение и спокойствие по време на този период. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари