IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Запечатано с целувка – Джошуа Джаксън и Лупита Нионг'о не крият любовта си

5 март 2024 11 00

Двамата за първи път бяха свързани през октомври миналата година

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Джошуа Джаксън и Лупита Нионг'о официално потвърдиха слуховете, че са двойка, показвайки близост и нежност по време на обща почивка. 

Актьорите бяха забелязани да се забавляват на плажа в Пуерто Валарта, Мексико, в понеделник, когато отпразнуваха и рождения ден на актрисата. Нионг'о навърши 41 години и очевидно е получила романтична ваканция като подарък от новия си приятел. 

На снимките, публикувани в различни медии и социалните мрежи, се вижда как Джаксън и Нионг'о тичат заедно към океана, след което споделят страстна целувка, докато се прегръщат на плажа. Двойката не се отдели и за миг, държейки постоянно ръцете си, докато се разхождат по пясъка. Въпреки присъствието на папараци, актьорите не спряха да показват близост, потвърждавайки официално, че са новата двойка в Холивуд. 

„Те заминаха на ваканция в Пуерто Валарта за рождения ден на Лупита. През целия уикенд не забелязваха нищо друго, освен един друг. Непрестанно се целуваха, смееха се и просто си прекарваха чудесно“, казва източник пред списание People. 

45-годишният Джаксън и 41-годишната Нионг'о за първи път бяха свързани романтично през октомври 2023 година, след като бяха забелязани заедно на концерт на Джанел Моне в Лос Анджелис. По това време обаче излизането изглеждаше по-скоро по приятелски, тъй като актьорите бяха в доста голяма компания и нямаше признаци на близост. 

Допълнително масло в романтичния огън обаче наля раздялата на Джаксън със съпругата му Джоди Търнър-Смит в началото на октомври. „В момента двамата се намират на различни пътища в живота си. Това се превърна в нездравословен брак, който не я правеше щастлива“, каза източник, близък до Джоди. Именно моделката подава молба за развод, като до този момент няма точна и ясна причина за решението ѝ. 

Джоди Търнър-Смит не се трогва от флирта на Джошуа Джаксън и Лупита Нионго

Развод ми дай: Джоди Търнър-Смит слага край на брака си с Джошуа Джаксън

По същото време, когато Джаксън се развеждаше, Нионг'о преминаваше през собствена романтична раздяла. Тя прекъсна връзката си със Селема Масекела също през октомври. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA.GOSSiP (@la.gossiptv)

„Живеех с много болка и разбито сърце. Погледнах атмосферата в социалните ми мрежи и си помислих, че не искам повече да поддържам тази илюзия, че всичко е наред. Разбира се, че има урок, който да науча от всичко това, и просто искам да съм честна с всички“, каза актрисата. 

През декември Джошуа и Нионг'о сякаш потвърдиха връзката си, разхождайки се ръка за ръка из Калифорния. Целувката на плажа в Мексико обаче бе първата истинска проява на близост в присъствието на папараци. 

Джаксън има и едно дете с Търнър-Смит, Джуно Роуз Даяна, за което двамата ще споделят грижите поравно. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари