IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дакота Джонсън споделя за връзката си с децата на Крис Мартин и Гуинет Полтроу

7 март 2024 10 50

Актрисата, която има връзка с музиканта от 2017 година, разкрива и дали би искала да бъде майка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дакота Джонсън е горда доведена майка на децата на приятеля си Крис Мартин.

В ново интервю за Bustle 34-годишната актриса говори открито за отглеждането на 17-годишния Моузес и 19-годишната Епъл, които музикантът от Coldplay споделя с бившата си съпруга Гуинет Полтроу. Родителите на двамата тийнейджъри са в доста добри отношения и често празнуват семейни празници заедно, като Джонсън и сегашният съпруг на Полтроу – Брад Фалчук, нямат нищо против това. 

„Обичам тези деца с цялото си сърце. Бих дала живота си за тях“, казва Дакота пред изданието. 

Тя не само обича Моузес и Епъл, но се разбира чудесно и с майка им. През годините двете актриси многократно са доказвали, че помежду им няма лоши чувства. Полтроу също се е изказвала ласкателно за приятелката на бившия си мъж, като дори на няколко пъти е публикувала техни общи снимки. Когато бе помолена от фенове да сподели кадър с Джонсън, Полтроу публикува снимка, на която се държи за ръка с колежката си, докато двете са заедно на разходка. 

Малко по-рано Гуинет разкри, че с Джонсън всъщност са доста добри приятелки и няма какво да делят. „Обичам я страшно много. Тя е прекрасен човек“, каза актрисата. Тя дори се пошегува, че може би харесва повече Дакота, отколкото Крис Мартин, с когото прекара години под един покрив. 

През миналия ноември Полтроу сподели малко повече за съвместното отглеждане на Епъл и Моузес заедно с бившия си съпруг

„Той има много сладък детски дух и винаги е готов да прави нещо щуро с тях. Винаги иска да се забавляват и да вършат различни активности заедно“, казва актрисата. 

Полтроу допълва, че Мартин има естествена детска страна, която се проявява винаги, когато е около децата и това много му помага да се разбира с тях, дори без думи. „Независимо колко време го няма, защото пътува по света, винаги когато е с тях сякаш ги посипва с вълшебен прах и всичко лошо изчезва“, хвали го звездата. 

До този момент нито Полтроу, нито Мартин имат повече деца. Когато става въпрос за преминаването на по-горен етап във връзката си с музиканта, Дакота Джонсън не изключва възможността да има собствени наследници. 

Гуинет Полтроу и Дакота Джонсън показаха отново какви дружки са

Любов пред очите на целия свят – Крис Мартин със серенада за Дакота Джонсън

Когато бе попитана дали е готова да бъде майка, тя отговори, че е отворена към идеята. „Достигнах момент в живота си, в който искам да изпитам всичко, което може да ми бъде предложено. И особено в женствената част. Майчинството е магическо нещо. Лудо, магическо, диво изживяване“, казва Джонсън. 

„Ако това ми е писано, съм напълно готова. Понякога си мисля, че не сме на този свят вечно, така че, ако ми е отредено да бъда майка, нека да е по-скоро“, допълва актрисата. 

Дакота Джонсън е смятана за „непо-бебе“, защото е родена и израснала в семейство на известни личности. Майка ѝ е Мелани Грифит, а баща ѝ Дон Джонсън. Двойката обаче се разделя, след което Грифит се омъжва за Антонио Бандерас, който отглежда Джонсън като собствена дъщеря. В допълнение, бабата на актрисата е Типи Хедрън

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари