IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта им е все така силна – Дакота Джонсън на романтична почивка с Крис Мартин

21 февруари 2024 17 50

Двамата все още не са направили дебют на червения килим

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Дакота Джонсън успя да намери време за себе си между премиерите на новия филм „Мадам Уеб“ и да замине на романтична почивка с приятеля си Крис Мартин.

34-годишната актриса, която е новият супергерой в киното, беше забелязана на плажа в Пуерто Валарта, Мексико, заедно с 46-годишния фронтмен на групата Coldplay. Двойката бе хваната да се държи за ръце, докато бавно влизаше във водата, само няколко дни след премиерата на „Мадам Уеб“ на 14 февруари. От своя страна, Мартин има малко време за почивка между концертите от световното турне на групата си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Музикантът започна връзка с актрисата през 2017 година, години след като официално се раздели със съпругата си Гуинет Полтроу. Двамата прекратиха любовните си отношения през 2014-а, а разводът им бе финализиран две години по-късно. Въпреки това те остават близки приятели и често могат да бъдат забелязани заедно на семейни почивки и празненства с децата си – Епъл и Моузес.

Джонсън и Мартин все още не са направили дебюта си на червен килим, но се подкрепят постоянно. Те се появиха заедно на ревюто на Stella McCartney за есен 2018 година. Актрисата може да бъде видяна на голяма част от концертите на Coldplay, като наскоро Крис дори ѝ направи серенада, а тя му отвърна с няколко въздушни целувки. 

Въпреки че връзката им изглежда доста стабилна, и двамата са решили да не я афишират пред обществото. Те прекарват по-голямата част от времето си в семейния дом в Малибу, а Джонсън си партнира с Мартин и Coldplay като режисира видео към песента им Cry, Cry, Cry. Двойката също така прекарва време и с Гуинет Полтроу и съпруга ѝ Брад Фалчук. 

„Ние сме доста добри приятелки. Обичам я страшно много. Тя е сладък, прекрасен човек“, каза актрисата за приятелката на бившия си съпруг. 

Крис Мартин и Дакота Джонсън вече заживяха заедно

Разгледайте 12-милионното имение на Дакота Джонсън и Крис Мартин

Ваканцията в Мексико за Джонсън и Мартин идва на фона на световната премиера на „Мадам Уеб“, в която актрисата влиза в ролята на парамедик от Ню Йорк, който се сдобива със свръхестествени сили. От сряда миналата седмица филмът е направил 15,1 милиона долара в Америка и общо 25,7 милиона по целия свят. 

В интервю за MagicFM Джонсън сподели, че все още не е гледала филма, като допълни, че не обича да се гледа на екран. По думите ѝ, това е начин на грижа за себе си и метод за предотвратяване на екзистенциална криза. 

Актрисата може да придружи Мартин на следващите му концерти, тъй като засега няма нови ангажименти. От своя страна, музикантът и групата му се очаква да започнат европейската си обиколка през лятото, започвайки от Гърция. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари