IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие – прозрачната мрежеста рокля на Дакота Джонсън

15 февруари 2024 14 30

Сидни Суини също привлече вниманието на премиерата на „Мадам Уеб“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дакота Джонсън определено знае как да прикове очите на околните към себе си, особено когато стъпва на червения килим. 

По време на премиерата на новия си филм „Мадам Уеб“ в Лос Анджелис този понеделник, 34-годишната актриса, която влиза в главната роля, определено напомни за героинята си, носейки прозрачна мрежеста рокля. Дизайнът много приличаше на паяжина, която сякаш се спускаше по голото тяло на Джонсън. 

Роклята на Дакота беше без ръкави и с тънки презрамки, като блестеше с диамантени бижута и имаше много дълбоко деколте. Актрисата носеше едва забележимо бежово бельо, което се сливаше с тена ѝ и трябваше сериозно да се вгледаме в снимките, за да го намерим. Единственият по-ярък цвят във визията на Джонсън бяха черните ѝ обувки с каишки

Дакота Джонсън

Снимка: Getty Images

Допълнително вдъхновени от героинята ѝ – Мадам Уеб, бижутата на актрисата за червения килим не позволиха роклята да бъде засенчена. Сребърната ѝ огърлица лежеше точно над ключицата и включваше един-единствен голям диамантен медальон. Що се отнася до прическата, Джонсън запази характерния си бретон, а ноктите ѝ бяха с нюд цвят, което помогна фокусът да остане изцяло върху облеклото ѝ. 

Във филма на Marvel Джонсън играе Касандра Уеб заедно със Сидни Суини, Селест О'Конър и Изабела Мърсед, всички от които присъстваха на червения килим на премиерата в Лос Анджелис в зашеметяващ вид. 

Дакота Джонсън

Селест О'Конър, Сидни Суини, Дакота Джонсън и Изабела Мърсед. Снимка: Getty Images

Новоизгряващата актриса Суини, която набира все по-голяма популярност след участието си в сериала „Еуфория“, облече предизвикателна черна рокля с дълбоко деколте и лек дизайн на паяжина. Горната половина беше направена със структуриран корсет и включваше неутрални и черни цветове. Черната тъкан беше вплетена в сложни мрежови дизайни с нюд основи. 

Започващи точно под бедрата на актрисата, имаше слоеве, добавящи дълбочина и измерение към външния вид. Черният маникюр подхождаше идеално на роклята и беше съчетан с няколко различни пръстена на двете ръце. Русите къдрици на Суини бяха пуснати свободно, напомняйки за блясъка от Стария Холивуд. Гримът беше доста минимален, включвайки само розови устни и лек руж, който подчертаваше естествените черти на актрисата. 

Дакота Джонсън

Снимка: Getty Images

„Мадам Уеб“ е задвижван от напрежение трилър, който проследява Уеб – парамедик в Манхатън, която развива способността да вижда бъдещето и осъзнава, че може да използва тази сила, за да промени събитията. Принудена да се изправи пред разкритията за миналото си, тя създава връзка с три млади жени, обречени на велики неща, ако само успеят да оцелеят в смъртоносното настояще. 

Звездни тренировки: Как Дакота Джонсън остава във форма

Дакота Джонсън: За малко да стана една от жените, които Арми Хамър се опитва да изяде

Дакота Джонсън за „50 нюанса сиво“: Процесът на снимки беше доста хаотичен

Тези три дами, които развиват способности като на Спайдърмен, са Джулия Корноул (Суини), Мати Франклин (О'Конър) и Аня Коразон (Мърсед), които се опитват да осуетят злодея Езекиел Симс (Тахар Рамин), докато той се опитва да им попречи да достигнат пълния си потенциал като герои. 

Дакота Джонсън,

Снимка: Getty Images

„Мадам Уеб“ тръгна по кината на 14 февруари. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

йокин ( преди 1 месец )