IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дакота Джонсън впечатли с тоалет, вдъхновен от последния ѝ филм

8 февруари 2024 08 30

Актрисата показа, че напълно се е сляла с образа си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Докато някои актьори предпочитат да се сливат с екранните си персонажи само по начин на държание и говор, то Дакота Джонсън вдига летвата още по-високо и включва тоалетите в тази категория. През уикенда актрисата се появи на събитие на Vogue в Рио де Жанейро, като използва червения килим за промотиране на новия си филм „Мадам Уеб“.

Прозрачната рокля, покрита с дизайн на паяжина, бе дело на Annie Ibiza, и включваше сложен модел, проектиран с десетки кристали, които, според марката, трябва да приличат на капки роса върху паяжина на утринното слънце. Силуетът беше сравнително обикновен, но фокусът на роклята беше изцяло върху слоевете мъниста, които облицоваха мрежестата тъкан. От публикация в социалните мрежи се вижда, че гърбът също е прозрачен и разкрива бельото на Джонсън. 

За допълнителен ефект актрисата съчета роклята с подходящ прозрачен воал и носеше характерната си шоколадова коса на разпуснати вълни. Аксесоарите бяха сведени до минимум, като по този начин фокусът остана изцяло върху роклята. 

Звездата от „Мадам Уеб“ допълни готическата си визия със смело червило в бордо, блестящ розов руж и размазана опушена очна линия. 

И въпреки че Дакота реши напълно да се слее с героинята си в Рио де Жанейро, тя не предизвика арахнофобия у феновете си с тоалета си на червения килим в Лондон. Само преди седмица актрисата се появи във великобританската столица в изцяло черен ансамбъл за специална фотосесия в чест на новия ѝ филм. 

За събитието 34-годишната дъщеря на Мелани Грифит носеше черна пола със средна дължина и къс блейзър с дълбоко деколте в същия цвят. Тя пропусна ризата и носеше горната дреха на голо, допълнена от семпли черни обувки и изящни обеци. 

Дакота Джонсън

Снимка: БГНЕС

Що се отнася до това какво можем да очакваме от „Мадам Уеб“, който е продукция на Marvel, Джонсън заяви, че във филма има много неочаквани обрати. 

„Беше лудо преживяване. Не мисля, че е нещо, за което можеш да се подготвиш, но научих много от процеса. Това е напълно различен начин за направата на филми от този, на който аз съм свикнала“, каза актрисата пред Variety миналия месец. 

В „Мадам Уеб“ Дакота Джонсън играе главната роля – мутант, който има психически сетивни способности, които ѝ позволяват да предсказва бъдещето на други супергерои във вселената на Marvel. Нейната героиня във филма е протежето на оригиналната мадам Уеб, родена като Касандра Уеб, позната от комиксите. 

Дакота Джонсън за „50 нюанса сиво“: Процесът на снимки беше доста хаотичен

Дакота Джонсън се вдъхновява да играе супергероиня

Дакота Джонсън за първи път коментира връзката си с Крис Мартин

В комиксите Уеб е сляпа, възрастна жена, която страда от миастения гравис – автоимунно заболяване, което я принуждава да използва животоподдържаща система. Тя напътства другите, вместо да рискува собствения си живот. 

„Мадам Уеб“ излиза по кината на 14 февруари. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари