IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дакота Джонсън за първи път коментира връзката си с Крис Мартин

4 януари 2022 10 50

Актрисата описа отношенията с музиканта с думите „лични и уютни“

БГНЕС

БГНЕС

Дакота Джонсън за първи път коментира своята „уютна и лична“ връзка с вокала на групата Coldplay Крис Мартин. Дъщерята на холивудските легенди Мелани Грифит и Дон Джонсън разкри, че с британския певец обичат да прекарват времето си заедно най-вече у дома.

Дакота по принцип от доста време държи личния си живот далеч от светлината на прожекторите, но явно вече е решила, че отношенията ѝ с бившия съпруг на Гуинет Полтроу са достатъчно сериозни и може да ги коментира в медиите.

Тя казва в новия брой на списание Elle, Великобритания: „Ние с Крис сме заедно от доста време и понякога излизаме, но и двамата работим толкова много, че ни е хубаво, когато си останем вкъщи, защото се чувстваме уютно и уединено“.

32-годишната звезда от еротичния хит „Петдесет нюанса сиво“ споделя още следното: „По-голямата част от купоните, на които с Крис присъстваме се провеждат в къщата ни.“

Джонсън има връзка с 44-годишния Мартин от 2017 г. Тя също така казва пред изданието, че се чувства сякаш е едновременно много по-млада или пък много по-възрастна, отколкото е в действителност.

„Чувствам се или на 48, или на 26“, обяснява тя. „Толкова много неща са ми се случили в живота досега, че мисля, че се чувствам по-възрастна.“

Актрисата от „Социалната мрежа“ споделя още, че вместо да излиза в петък вечер, вече предпочита да си остане вкъщи, да пие чай и да гледа телевизия с половинката си.

Джонсън и Мартин наскоро се преместиха да живеят заедно в модерна къща в Малибу, която е оценена на стойност 12,5 милиона долара и разполага с шест спални и девет бани.

От декември 2020 г. се носят слухове, че двойката се е сгодила, но двамата така и не са потвърдили тази информация, но не са я и отрекли.

Наскоро Мартин посвети една от песните си на своята „вселена“ (Джонсън) по време на концерт на Coldplay в Shepherd’s Bush Empire в Лондон през октомври.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE UK (@elleuk)

„Това е за моята вселена и тя е тук“, каза певецът пред публиката, когато групата започна да свири новата си песен My Universe, в сътрудничество с BTS.

Джонсън пък му отвърна, като държеше дланите си в знак на благодарност. Мартин има две деца от актрисата Гуинет Полтроу – 17-годишна дъщеря Епъл и 15-годишен син Моузес, които според информациите се разбират чудесно с бъдещата си мащеха.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари