IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дакота Джонсън се вдъхновява да играе супергероиня

4 февруари 2022 17 40

Актрисата преговаря да играе Мадам Уеб

Снимка: БГНЕС

След огромния успех на Spider-Man: No Way Home, Sony планира да доразвие партньорството си с Marvel. Това означава, че отделната вселена на Спайдърмен ще се разраства, включително чрез въвеждането на нови герои. Източници твърдят, че актрисата Дакота Джонсън е изразила желание да участва в предстоящия филм за Мадам Уеб и вече е в преговори със студиото.

В комиксите Мадам Уеб е възрастна жена, която страда от миастения гравис (хронично заболяване, при което мускулният тонус е намален). Героинята е свързана със система за поддържане на живота, която прилича на мрежа.

Поради сериозни здравословни проблеми тя никога не е участвала активно в сюжета – вероятно героят ще претърпи някои промени за соловия филм. Според запознати, като прорицател, Мадам Уеб може да се превърне в еквивалент на Доктор Стрейндж от основната вселена.

Не е тайна, че Sony вижда голям потенциал в използването на героите от Marvel: филмите Spider-Man и Venom се представиха добре в боксофиса и донесоха впечатляващи хонорари за студиото.

Ръководството подходи към изпълнението на новия проект с цялата сериозност: те се срещнаха с много известни личности, претендиращи за ролята на Мадам Уеб, като постепенно намаляваха списъка. Към днешна дата лидер на кастинга е Дакота Джонсън. Окончателното решение обаче тепърва предстои.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари