IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слухове или истина – разпада ли се бракът на Джъстин и Хейли Бийбър

7 март 2024 15 00

Феновете останаха доста притеснени след публикация на бащата на моделката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хейли Бийбър иска да прекъсне веднъж завинаги слуховете около брака си и да сподели какво всъщност се случва в любовния ѝ живот с Джъстин Бийбър

Преди няколко дни 27-годишната моделка сподели съобщение в историите си в Instagram, с което адресира постовете в социалните мрежи и обществените медии, засягащи брака ѝ с 30-годишния музикант. Повод за изявлението бе и последната активност на Стивън Болдуин – бащата на Хейли, който сериозно притесни феновете на двойката, след като ги помоли да се молят за дъщеря му и зет му. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Digster Pop (@digster_pop)

„Само да ви кажа, че историите и постоянните публикации, които виждам в TikTok са на 100% грешни и са измислени от въздуха. Идват от огромно въображение. Знам, че може би е забавно да се разпространяват и разработват такива истории, но искам да знаете, че те винаги са грешни. Съжалявам, че ви развалих кефа“, написа Хейли в Instagram.

Публикацията ѝ идва само седмица, след като Стивън Болдуин публикува видео от Виктор Маркс – основателят на религиозната организация All Things Possible Ministries – с която поиска от всички да изпратят молитви към Хейли и Джъстин. В публикацията се вижда как 30-годишният музикант свири на китара и пее I Could Sing of Your Love Forever. 

„Християни, моля ви, когато мислите за Джъстин и Хейли, отделете момент, за да се помолите за тях, за да имат мъдрост, защита и да се доближат повече до Господ“, гласеше надписът върху видеото. Болдуин продължи и заяви, че майката на Хейли често се моли за дъщеря си и зет си, тъй като те са известни личности, които често се изправят пред предизвикателства и трудности, свързани с вярата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UMUSIC (@umusic)

Само няколко часа по-късно Джъстин и Хейли, които се ожениха през 2018 година, бяха забелязани заедно на късна църковна служба в Лос Анджелис. Моделката носеше неоновожълт суитшърт, а съпругът ѝ се облече с черен шал, увит около главата му и комбиниран със сив суитшърт с качулка. 

Хейли Бийбър е бясна на баща си Стивън Болдуин

Джъстин и Хейли Бийбър споделиха нова романтична снимка

Дни по-късно Хейли използва социалните мрежи, за да поздрави Джъстин за 30-ия му рожден ден. Тя сподели серия от снимки на двойката през годините, включително от сватбата и общите ваканции. Публикацията също така включваше снимка на Джъстин от детството, както и черно-бяло видео на двамата, в което те се целуват, и персонализирана торта за рождения ден с надпис „30 Джъстин“. 

„30!!!!!!!????!!????!!!! това беше бързо. Думите не могат да опишат красотата, която си ти. Честит рожден ден... любовта на живота ми, завинаги“, написа Хейли под публикацията. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 1 месец )