IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ванеса Хъджинс е благодарна на Остин Бътлър, че я изпратил в ръцете на Коул Тъкър

7 март 2024 17 50

Актрисата имаше десетилетна връзка с колегата си, но вече е омъжена за бейзболиста

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ванеса Хъджинс намира истинското щастие не в десетилетната си връзка с Остин Бътлър, а в нейния край. Актрисата заяви, че е благодарна за раздялата с колегата си, която я тласка в обятията на сегашния ѝ съпруг Коул Тъкър. 

Три месеца след сватбата си Хъджинс говори за това как предишните ѝ връзки са ѝ помогнали да изгради характер и да тръгне по пътя на себеоткриването. Тя допълни, че раздялата с Остин Бътлър, с когото беше от 2011 до 2020 година, е основният фактор, който ѝ помогнал да намери любовта в лицето на Тъкър

Звездата обясни, че приключването на отношенията с Остин я е изстреляло на много, много специално място в живота, което води и до сватбата й. Допълва, че раздялата е това, което я е побутнало към „правилния човек, за което съм много благодарна. Защото той е най-подкрепящият, най-разбиращият човек, когото някога съм срещала“. 

32-годишният Бътлър и Хъджинс бяха свързани романтично за първи път през 2011 година. През януари 2020 година източник потвърди, че двамата са се разделили, а причината била натоварените им графици и постоянните пътувания. През ноември същата година актрисата създаде слухове за връзка с Тъкър, след като двамата бяха забелязани да се държат за ръце в Лос Анджелис. Малко по-късно те потвърдиха романса си, а през февруари миналата година се сгодиха. Сватбата им беше през декември. 

Коментарите на Хъджинс за Бътлър идват само седмица, след като актьорът от „Дюн: Втора част“ обясни защо е нарекъл бившата си приятелка „приятел“ по време на скорошно интервю, което настрои феновете срещу него. 

„О, да, научих си урока. Почувствах, че така уважавам личното ѝ пространство и няма да я въвличам в ситуация, в която ще трябва да отговаря на въпроси. Изпитвам много любов и уважение към нея. По никакъв начин не съм искал да изтрия миналото ни. Просто ценя моето лично пространство прекалено много и не обичам да нарушавам нечие друго“, казва актьорът. 

Бътлър, който в момента има връзка с модела Кая Гербер, описа бившата си приятелка просто като „приятел“, докато дискутираше ролята си в „Елвис“ през 2023 година. Когато получава ролята, той все още е с Хъджинс и многократно заявяваше след това, че тя доста му е помогнала в подготовката. Сега обаче Бътлър отказа да я назове по име, описвайки я само като „приятел“, с когото са гледали лампички за Коледа, когато чул, че режисьорът Баз Лурман обмисля да прави филм за Краля на рокендрола. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmopolitan (@cosmopolitan)

„По това време свиреше коледна песен на Елвис по радиото и моят приятел се обърна към мен, погледна ме и ми каза, че трябва да играя Елвис. Казах, че това е доста голяма мечта, която вероятно няма да се случи“, разказа Остин по това време. 

Той продължи и заяви, че няколко седмици по-късно свирел на пиано и същия приятел бил при него. „Тогава тя ми каза, че трябва да намеря начин и да се сдобия със сценария. След това агентът ми се обади и каза, че Баз ще прави филм за Елвис и дали не е добре да се пробвам за ролята“, казва още Бътлър. 

Ванеса Хъджинс потвърди годежа и показа пръстена си

Остин Бътлър благодари за успеха си на ексгаджето си Ванеса Хъджинс

Феновете, разбира се, бързо свързаха точките, спомняйки си история на Хъджинс, която тя разказва две години по-рано, когато все още е във връзка с Остин. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

„Миналия декември карахме и слушахме коледни песни, когато една на Елвис тръгна по радиото. Той точно си беше боядисал косата в тъмно. По принцип е рус и когато го погледнах, той пееше заедно с Елвис. Тогава му казах, че трябва да играе Елвис“, разказа Ванеса през 2019 година. 

Тя допълни историята със случката с пианото, когато тогавашният ѝ приятел отново е показал завидни певчески нагласи и в крайна сметка получава ролята, която му носи и номинация за „Оскар“. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари