IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Макконъхи и Камила Алвес дават рядко задълбочено интервю за техния брак

10 март 2024 12 00

Съпрузите разкриват и защо напускат Ел Ей и се установяват в Тексас

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Матю Макконъхи и съпругата му Камила Алвес напуснаха Ел Ей преди години и се установиха в родния щат на Макконъхи – Тексас. Сега съпрузите разкриват и каква  е причината да напуснат меката на киното, а именно, за да имат повече уединение и по-малко „драма“ в живота си.

Фотогеничната звездна двойка дава рядко задълбочено интервю за техния брак в новия брой на списание Southern Living, чиято корица красят. Матю и бразилката Камила разказват за своята романтика, продължила почти две десетилетия и споделят детайли от семейния си живот.

Двойката размишлява върху новата си реалност, след като напускат къщата си в Малибу със синовете си Леви и Ливингстън и дъщеря си Вида през 2014 г.

„Живеехме щастлив живот в Малибу. Имахме красива къща, която построихме заедно и вложихме много любов и грижи в нея. Там се родиха децата ни. Отглеждах всичко в двора. Имах пчели, които правеха мед“, разсъждава майката на три деца. 

След семеен въпрос, който принуждава семейството да остане в Остин, Тексас в продължение на няколко седмици, Алвес забелязва промяна в енергията на съпруга си, който изглеждал по-щастлив и енергичен от обикновено.

Тя продължава да си спомня как го е наблюдавала, докато двамата били на червен светофар, а той имал „мирно, но уверено изражение“ на лицето си.

Тогава тя го попитала: „Искаш да се преместиш да живееш тук, нали?, а той ѝ отговорил бързо: „Да“. Тя пък реагирала с: „Ах, ти кучи сине“.

След това двамата избухват в смях, светофарът светва зелено и... двамата започват да обмислят преместването си. Макконъхи, който е роден в Увалде, Тексас, признава, че преходът от Малибу до Тексас е бил по-труден за съпругата му, тъй като тя е живяла само в Бразилия, Ню Йорк и Лос Анджелис.

Все пак тя посочва, че нейното възпитание в Бразилия не е било твърде различно от начина, по който хората в Тексас живеят. 

„Аз израснах, казвайки „Да, госпожо“ и „Да, сър“, така че този модел, който  го има и в Тексас, ме върна обратно към корените ми“, споделя Алвес.

Освен това тя описва някои от традициите, възпитанието, ценностите и нравите в Тексас, включително „ходене на църква всяка неделя, семейните вечери и спортът, който е традиция за децата“, които също са характерни за родния ѝ град Бело Оризонте в Бразилия. „Семейният ритуал се завърна“, обяснява Матю.

Някои от най-големите ползи според носителя на „Оскар“ относно завръщането му в родния му щат са това, че хората не бързат излишно за нищо или както той обяснява с шега: „Харесвам усещането за време тук60 минути се усещат като един час. Ние тук бързаме само за правилните причини“.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари