IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братът на принцеса Даяна сподели рядка снимка с майка им

8 март 2024 14 30

Чарлз Спенсър разчувства последователите си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чарлз Спенсър определено знае как да докосне сърцата на последователите си! Братът на принцеса Даяна сподели черно-бяла снимка от детството си, на която позира заедно с покойната си сестра и майка им. 

В публикация в Instagram Спенсър публикува кадър, на който седи на дървена люлка, а до него е изправена бъдещата принцеса на Уелс. Майка им, Франсис Шанд Кид, държи здраво по-малкото си дете, навеждайки се напред, за да влезе в снимката. Чарлз носи къси панталонки и раирана тениска с черна яка, докато Даяна е облечена с бяла тениска и къси панталони. Принцесата е обута с чехли през пръста, а по-малкият ѝ брат следва противоречивата тенденция да носи сандали с чорапи. 

„Майка ми, Даяна и аз през 1967 година“, написа Чарлз в описанието. По думите му, тогава той е на 3, а сестра му е на 5 или 6 години. Съвсем скоро подобни истории от детството ще бъдат и на хартия, когато новата мемоарна книга на Спенсър ще излезе на пазара на 12 март. 

В описанието Чарлз сподели малко повече и за прякора си от детството. „По това време от живота ми майка ми ме наричаше Бъз, защото ме виждаше, че имам неспирна енергия, оприличавайки ме на щастлива и заета пчела. Харесва ми колко щастливи изглеждаме тук“, допълни деветият Ърл Спенсър. 

Даяна и Чарлз са две от петте деца, родени в дома на Франсис и Джон Спенсър. Те израстват с още две по-големи сестри – лейди Сара и лейди Джейн. В семейството се ражда и още едно момче – Джон Спенсър, което обаче умира малко след раждането си през 1960 година. 

Сара и Джейн живеят малко по-дистанциран от медиите живот след смъртта на сестра им, докато Чарлз се превърна в автор, историк и водещ на подкаст. Той продължи наследството на Даяна, като често се превръща в неин защитник и говори за миналото ѝ. 

Като две капки вода – Елизабет Дебики пресъздаде корицата на принцеса Даяна за Vogue

Ценни притежания – роклите на принцеса Даяна се продадоха за милиони

Джон Траволта за танца си с принцеса Даяна: Сякаш нямаше друг в залата

Говорейки пред списание People през 2017 година, 20 години след смъртта на принцесата, той разкри, че има много митове относно неговото и детството на сестрите му. Спенсър бе категоричен, че никога не са наричали Даяна „Ди“, както и че тя не била толкова срамежлива, колкото я представят медиите. 

„Първо, никой не ѝ казваше Ди у дома. Всъщност, има толкова много митове за нашето детство, които са безобразни. Това е един от тях. Мисля, че не беше и толкова срамежлива, колкото предпазлива относно хората и не обичаше да започва първа разговорите. Тя първо преценяваше хората, след което говореше с тях. Така че, това не е срамежливост... по-скоро е доста умно“, казва братът на Даяна. 

В същото интервю той допълва, че винаги е искал да защитава Даяна и съжалява, че не е успял да я спаси от трагичния инцидент в Париж през август 1997 година. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари