IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грозен скандал в Холивуд – Шарън Стоун назова продуцента, който я карал да спи с Били Болдуин

13 март 2024 18 00

От своя страна, Болдуин се обяви срещу колежката си

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Холивуд отново има своя грозен скандал, този път с главни действащи лица Шарън Стоун, Били Болдуин и покойният продуцент Робърт Еванс. 

Актрисата говори открито за натиска от страна на продуцента, който я карал да спи с колегата си Били Болдуин, за да имат по-добра химия и по-добро представяне на екран. Двамата играят във филма Silver, а за инцидента Стоун споделя първоначално в книгата си The Beauty of Living Twice, където обаче отказа да спомене името. Сега тя вдига и тази завеса, идентифицирайки мъжа като покойния продуцент Робърт Еванс, който почина на 89 години през 2019-а. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

В епизод от подкаста на Луис Теру актрисата си спомня, че е трябвало да започне снимки, когато е била повикана в офиса на Еванс, за да дискутира химията ѝ с Болдуин. 

„Той обикаляше из стаята, носейки слънчевите си очила, и ми обясняваше, че е спал с Ева Гарднър, а аз трябва да спя с Били Болдуин, защото, ако го направя, неговото представяне ще се подобри на екрана. А ни трябваше Били да стане по-добър във филма, защото иначе имахме проблем“, разказва Стоун. 

Според нея, логиката на Еванс била, че ако тя и Болдуин си легнат заедно, тогава ще се разпали и химията им на екран, което ще подобри качеството на филма. Допълва, че продуцентът я карал да прави секс с колегата си, защото така ще се потуши всякакво неудобство по време на интимните сцени на екран, което със сигурност щяло да спаси продукцията от провал. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

„Истинският проблем във филма бях аз, защото бях много скована и неприличаща на истинска актриса, която би си легнала с всеки, за да подобри филма си. Истинският проблем беше, че бях твърдоглава“, казва още Стоун. 

Актрисата също така твърди, че Еванс отказал да последва съвета ѝ и да помисли за други актьори, които да прослуша за ролята, а веднага избрал Били Болдуин. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @youmustrememberthis

Относно друга звезда в Холивуд, с която Шарън си партнира в касов филм, а именно Майкъл Дъглас, тя казва „Не трябваше да спя с Майкъл Дъглас. Майкъл идваше на работа и просто знаеше какво да направи, какво да каже, репетираше и се справяше чудесно. А сега изведнъж трябваше да спя с някого, за да спася бизнеса“. Стоун и Дъглас си партнират в „Първичен инстинкт“, който изстрелва и двамата до световна слава. 

Шарън Стоун: Трябва да спя непробудно 8 часа, за да нямам гърчове

Така се прави, момичета: 65-годишната Шарън Стоун без притеснения в изрязан бански

Рядък кадър – Шарън Стоун с тримата си синове

Малко след признанието на актрисата, Били Болдуин излезе със собствено становище по случая. Той се обяви срещу колежката си и заяви, че няма представа защо тя говори за него след толкова дълго време. „Дали все още си пада по мен, или просто ми е ядосана, че съм я отблъснал преди толкова много години?“, пише той в социалната мрежа X.

Стоун и Болдуин влизат в ролите на съседи, които се влюбват. Silver проследява историята на редакторката Карли Норис, която се мести в луксозен апартамент, само за да научи, че страшно прилича на бившата наемателка, която е паднала от балкона и е загинала. 

Докато отговаряше на твърденията на Стоун, Болдуин разказа за собственото си преживяване на снимачната площадка. 

„Каза ли тя на своята приятелка Джанис Дикинсън на следващия ден след прослушването ми, когато ги срещнах на летището преди полет за Ню Йорк „Ще го накарам да се влюби толкова здраво в мен, че главата ще му се завърти??“. Имам толкова много кирливи ризи за нея, че ще ѝ се завърти главата, но си мълча“, продължи актьорът. 

Болдуин включи и снимка от Silver, твърдейки, че неговата и позицията на Стоун във финалната интимна сцена са били негова идея. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

„Историята на срещата ми с Боб, умолявайки го да ми позволи да аранжирам последната секс сцена на снимката по-долу, така че да не се налага да целувам Шарън, е абсолютна легенда. Чудя се дали да не напиша книга и да разкажа много, много смущаващи, извратени и непрофесионални истории за Шарън? Това може да е забавно“, пише още братът на Алек Болдуин. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари