IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълна къща – всичките шест деца на Гордън Рамзи с обща снимка

14 март 2024 11 00

Известният кулинар и съпругата му Тана са родители на три момичета и три момчета

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гордън Рамзи и съпругата му Тана вече официално имат баланс при децата си след раждането на шестия им наследник.

В чест на Деня на майката във Великобритания преди няколко дни, който се нарича „Майчина неделя“, майката на шест деца сподели две техни снимки, на които те позират с усмивки на лицата. 

„Честит Ден на майката на всички. Мисля за тези от вас, които намират този ден за изключително предизвикателен, изпращам ви много любов. Чувствам се страшно благословена да бъда майка на тези невероятни хора“, написа Тана в Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tana Ramsay (@tanaramsay)

Всичките деца на фамилия Рамзи позират заедно както пред логото на „Мастър Шеф“ – предаването, което направи баща им Гордън известен, така и в домашна среда на фона на красив залез и семейния басейн. На кадрите виждаме 25-годишната Меган, 24-годишната Холи, 24-годишния Джак, 22-годишната Матилда, 4-годишния Оскар и 4-месечния Джеси. 

На първата снимка шестимата стоят изправени, докато най-голямата дъщеря на Гордън държи в ръцете си най-малкия си брат. На втората виждаме момчетата и момичетата да са се сгушили един в друг на външен диван пред басейна, като този път Оскар е седнал в скута на Джак, а бебето Джеси е в сигурни ръце в прегръдките на кака си Холи. 

Част от децата дори отделиха време, за да поздравят Тана в специалния ден, включително Холи, която я нарече „най-добрата майка“ и „вечно вдъхновение“, споделяйки серия от снимки в историите си в Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tana Ramsay (@tanaramsay)

Семейство Рамзи посрещна последния си член през ноември, когато Гордън и Тана изненадаха всички с обявяването на новината. По това време известният готвач сподели, че синът му е с перфектни мерки и е най-добрият подарък, който е получавал за рождения си ден. 

„Още един повод за радост в бригадата на Рамзи. 3 момичета, 3 момчета... готови сме“, написа Гордън в социалните мрежи под снимка, на която целува главата на Джеси, който се намира в ръцете на гордата си майка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tana Ramsay (@tanaramsay)

В месеците след раждането, Гордън сравни израженията на сина си със своите собствени, особено когато нещо не му харесва. Той дори сподели дали е готов да стане баща отново. 

Гордън Рамзи – грубиянът с голямо сърце

Бекъм с хотел в Китай, в кухнята – Гордън Рамзи

Говорейки пред списание People в началото на годината, кулинарят заяви, че следващо бебе не е възможност, която изключва от плановете си. По думите му, Оскар е поискал с Джеси да си имат още една сестра, което накарало Рамзи да се задави със закуската си. Той заяви, че веднага е станал от масата, за да приключи разговора, защото не е искал да види реакцията на Тана, когато тя влезе в стаята. Все пак Гордън не отхвърля възможността отново да бъде баща след време. 

След аборта на Тана през 2016 година, Рамзи сподели, че двойката изпитва необяснима тъга след смъртта на сина си Роки, наричайки я „определящ момент в семейния живот“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tana Ramsay (@tanaramsay)

„Джеси наистина ни помогна да се обединим. И повторната поява на тази отговорност е невероятно чувство. Искам да бъда шест пъти по-добър баща от това, което бях преди 25 години за Меган“, каза Гордън. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари