IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зейн Малик повдига завесата на самотното бащинство с дъщеря му Кай

15 март 2024 14 50

Той и майката на дъщеря му – Джиджи Хадид – се разделиха през 2021 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зейн Малик се изстреля до световна слава още когато бе на 17 години с участието си в X-Factor. Въпреки че първоначално той не беше избран като солов артист да продължи напред, Саймън Коуел видя потенциала в него и го включи в групата One Direction заедно с Найл Хоран, Хари Стайлс, Лиъм Пейн и Луи Томлинсън. Момчетата бяха на върха на музикалния бизнес през цялата си обща кариера, чупейки рекорди и създавайки фенове по целия свят. 

Постепенно обаче Малик реши да започне да търси солови успехи, отделяйки се от групата през март 2015 година. Останалите се опитаха да задържат юздите, но така и не успяха, като в крайна сметка One Direction официално се разпадна няколко месеца по-късно. До този момент не е ясно дали момчетата поддържат добри отношения, но на няколко пъти сме виждали, че се подкрепят в социалните мрежи, пишейки си окуражителни коментари под публикациите. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Въпреки че има доста добри гласови възможности, соловата кариера на Зейн не тръгна така, както певецът очакваше. Той създаде няколко хита, включително колаборация с Тейлър Суифт за филма „Петдесет нюанса по-тъмно“, но постепенно славата му на музикант избледня. Малик се отдалечи от публичното пространство, фокусирайки се върху личния си живот и родителството на дъщеря си Кай, която споделя с бившата си приятелка Джиджи Хадид. 

Сега обаче Зейн е готов да се завърне на музикалната сцена с нов сингъл и албум, надявайки се този път да рестартира кариерата си и да я издигне до познатите му висини. Стремежът му към успехи обаче няма да попречи на Малик да отделя време и за Кай, която в момента прекарва детството си както при него в Пенсилвания, така и при майка си Джиджи, която в момента живее по-скоро в Ню Йорк заедно с гаджето си Брадли Купър. 

В интервю за Шон Еванс от Hot Ones, Зейн казва, че именно самотното бащинство му е помогнало за написването на предстоящия албум Room Under the Stairs, който ще бъде негов четвърти. 

„Мисля, че животът като цяло може да повлияе на творческия процес. Трябва да живееш и да преминаваш през неща, за да има за какво да говориш. Така че, да, определено съм се вдъхновил от ежедневието си в Пенсилвания“, казва изпълнителят. Допълва, че новият му албум е много по-личен от всичко, което е правил досега и няма търпение да го сподели със своите фенове. 

Що се отнася до домашния уют, Зейн казва, че обожава да прави спагети „Болонезе“ за него и Кай, като става все по-добър във вмъкването на зеленчуци в чинията на дъщеря си. По думите му, момиченцето въобще не обича да похапва неща от градината, но пък той е намерил начин да ги замаскира под вкусните спагети и вкусът става още по-добър.

Това е второто откровено интервю на Малик от шест години насам. Първото беше през юли миналата година, когато той говори малко повече за личния и професионалния си живот, включително за One Direction. 

Нова любов, нова прическа: Зейн Малик се появи с нова визия

Джиджи Хадид говори открито за отглеждането на дъщеря си със Зейн Малик

Феновете са в еуфория: Зейн Малик пее акапелно песен на One Direction

„Имам чувството, че бяхме доста на показ в бандата. Точно затова се оттеглих за толкова дълго време от публичния живот, дори нямах нуждата да давам интервюта“, каза той преди година. 

Но именно Кай е била човекът, който кара Зейн да се върне отново към музиката и да преодолее бариерата на общественото внимание. 

„След раждането на дъщеря ми, единствената ми цел е да бъда добър пример за нея. Точно и затова давам това интервю. Преди изпитвах огромно безпокойство от подобни разговори. Но искам тя да ме погледне и да се гордее с мен“, категоричен е изпълнителят. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Новият албум на Зейн Малик, Room Under the Stairs, ще бъде пуснат на 17 май. Това ще е първият му проект със звукозаписната компания Mercury, в която работят още Пост Малоун и Лили Роуз. Първият сингъл бе пуснат днес и се казва What I Am. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари