IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов и тенис – Зендая и Том Холанд се насладиха на женския финал от шампионата Индиън Уелс

18 март 2024 12 30

Любимата звездна двойка на феновете се появи на трибуните на BNP Paribas Open 2024

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зендая и Том Холанд бяха забелязани да гледат тенис мач от шампионата в Индиън Уелс в неделя, 17 март. Влюбените актьори бяха забелязани да пеят заедно песента на Уитни Хюстън I Wanna Dance With Somebody, докато седяха на трибуните на BNP Paribas Open 2024 в Калифорния.

27-годишният Холанд носеше кафява риза с копчета и бели кантове, облечена върху бяла тениска, докато Зендая, която също е на 27 години, изглеждаше модерно в бяла тениска на Louis Vuitton, суитшърт и тенис пола.

След мача актрисата и носителка на награда „Еми“, се срещна с победителката от мача Ига Швьонтек, като двете позираха за снимки. Полякинята победи противничката си от Гърция Мария Сакари и спечели втория си триумф в Индиън Уелс.

„Вече свикнах с цялата тази лудост след мача“, каза 22-годишната Швьонтек на пресконференцията след мача. „Със сигурност срещата със Зендая беше лудост, но от друга страна, тя е човек като всички нас. Така че бях просто щастлива, че тя се наслаждава на тениса и тя, нали знаете, скоро ще пусне своя тенис филм на тема чалънджъри. Така че това трябва да е наистина вълнуващо.“

Ига обяви още, че е готова да излезе на корта и със Зендая. „Тя може да тренира с мен по всяко време, ако иска“, добави шампионката, която е номер 1 в света на женския тенис в момента. „Но със сигурност беше забавно и тя е наистина страхотен човек. Чувствам се доста привилегирована, че съм на това място, където мога да срещна такъв тип хора.“

Докато Зендая прекарваше приятно време с гаджето си Том Холанд, този финален мач на шампионата в Индиън Уелс ѝ послужи и като работно събитие. Талантливата звезда вече започна своето престурне за филма си Challengers, в който тя представя известна тенис звезда на име Таши Дънкан, която е хваната в любовен триъгълник с двама други спортисти, изиграни от Майк Фейст и Джош О’Конър. Лентата трябва да излезе по кината на 26 април.

Докато в любовния живот на нейната героиня Таши има много драма, истинският любовен живот на Зендая е много по-скромен и спокоен. Връзката ѝ с Холанд стана публична, след като двамата бяха забелязани да се целуват в кола през юли 2021 г. Оттогава двамата постепенно започнаха да стават по-открити за отношенията си.

„Зендая и Том наистина направиха всичко възможно, за да запазят романса си в тайна, когато за първи път започнаха да се срещат“, каза източник ексклузивно пред Us Weekly през юли 2023 г. „Преди да започнат да се виждат, и двамата винаги са били много потайни, когато става дума за личния им живот. Това беше нещо, което ги свързваше в ранните етапи на връзката им.“

Това обаче се промени, след като връзката им стана публично достояние. „Така или иначе вече всички знаят, че са заедно, затова и Том е горд да нарече Зендая своя приятелка и да изрази колко много я обича, защото иска светът да знае“, добави още източникът.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Роденият в Англия актьор се срещна със Зендая на снимачната площадка на Spider-Man: Homecoming през 2016 г., докато играеше Питър Паркър, а тя беше в ролята на Ем Джей. Години по-късно приятелските им отношения се задълбочиха и се превърнаха в любовни, като това се случи по време на пандемията.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари