IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модният поход продължава – Зендая като робот от висшата мода

16 февруари 2024 16 30

Малко по-късно тя се появи с елегантна рокля

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Модният поход на Зендая на червения килим продължава, точно в навечерието, когато тя бе обявена за един от съпредседателите на тазгодишната Met Gala. 

Изглеждайки като човек от бъдещето, 27-годишната актриса се появи в зашеметяващ футуристичен вид в Лондон за премиерата на втората част на „Дюн“. От няколко дни актьорският състав на фантастичната поредица обикаля света, а Зендая никога не разочарова със стил, но в английската столица тя определено успя да надмине и себе си. 

Зендая Гети

Снимки: Getty Images

Оформена от дългогодишния ѝ стилист и близък приятел Лоу Роуч, визията на Зендая включваше винтидж роботски костюм от Mugler. Архивният дизайн, който е бил показан по време на Седмицата на модата в Париж през 1995 година, година преди Зендая изобщо да бъде родена, е направен от сребърна материя, оформена така, че да изглежда като роботска броня. Той също така включва покритие от PVC изрезки навсякъде, включително на гърдите и дупето. 

Въпреки че ѝ беше трудно да върви и да свива ръцете си, Зендая гордо позираше с костюма пред насъбралите се фотографи както сама, така и като част от целия актьорски състав на „Дюн“. Тя се присъедини към Тимъти Шаламе, Флорънс Пю, Остин Бътлър и изненадата – Аня Тейлър-Джой, чието участие във филма бе пазено в тайна досега. 

Зендая, актьорски

Снимка: Getty Images

Версията на Зендая на роботския ансамбъл беше оформена почти точно като оригинала, чак до металните обувки. Тя обаче се отказа от украшението за глава в замяна на елегантен кок с бретон, оформен настрани, и добави голяма огърлица със скъпоценни камъни.

 

Разбира се, модното шоу не спря дотук. Зендая се премени в друг тоалет на Mugler няколко часа по-късно, носейки черна рокля с елегантно деколте. Тя допълни визията с винтидж обеци от Bulgari и емералдов пръстен

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Това, което направи премиерата на „Дюн“ още по-вълнуваща, бе появата на Аня Тейлър-Джой. Според Variety, тя ще има основна роля във филма. Актрисата стъпи на червения килим в авангардно булчинско облекло от Dior, допълнено с прозрачно, бяло памучно наметало с качулка. То бе драпирано върху плисираната копринена рокля с дълбоко деколте. Джой допълни визията с отворени обувки на Dior

Горчиво – Аня Тейлър-Джой се омъжи в Италия

Прозрачното е новото черно: Аня Тейлър-Джой с впечатляваща рокля на червения килим

Кожена рокля – Аня Тейлър-Джой със секси предложение

Относно ролята си, актрисата заяви, че трябва да гледаме филма, за да разберем каква ще е тя

„Като човек, който вече го е гледал, трябва да кажа, че това е един от най-добрите филми, които съм гледала някога. Наистина, Денис се е справил чудесно, направо невероятно. Това е сбъдната мечта за мен. Книгите са чудесни, но с този актьорски състав и Денис, нещата стават още по-добри“, казва Джой.

Аня Тейлър-Джой

Снимка: Getty Images

Освен Тейлър-Джой, новите лица в „Дюн“ включват още Флорънс Пю, Кристофър Уокън, Остин Бътлър и Леа Седу. Зендая, Ребека Фъргюсън, Джош Бролин, Дейв Батиста, Стелан Скарсгард, Шарлот Рамплинг и Хавиер Бардерм се завръщат от първата част. 

Малко след премиерата в Лондон, Зендая се наслади на романтична вечеря с приятеля си Том Холанд, разбивайки на пух и прах слуховете за раздялата им. Тя все още беше облечена в черната си елегантна рокля от Mugler, докато Холанд заложи на малко по-ежедневен вид, носейки черна блуза, черно елече и панталони. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари