IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая впечатли с две безупречни визии на премиерата на „Дюн“ в Париж

14 февруари 2024 10 30

Актрисата никога не разочарова

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зендая продължава да бъде основното ни вдъхновение за стил и да доказва, че напълно заслужи да бъде най-младата носителка на титлата „Модна икона“. 

В понеделник 27-годишната актриса впечатли с две безупречни визии в Париж, докато промотираше предстоящия си филм – „Дюн: Част две“. 

Позирайки на фона на Айфеловата кула в хотел Shangri La за специална фотосесия, Зендая се противопостави на законите на физиката в изцяло бяла рокля от Alaia La Robe Spirale от колекцията на марката за есен 2024. Асиметричният дълъг до земята дизайн бе без презрамки и се отличаваше със сложно увита около гърдите материя, разкривайки малко повече кожа в средната част на различни места. 

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Дрехата също така включваше привличаща вниманието цепка до бедрото от лявата страна, разкривайки сатенените бели токчета. Зендая беше без бижута, с изключение на един пръстен, което направи дръзката ѝ бяла рокля основен фокус на събитията. Гримът ѝ изглеждаше естествено, а косата ѝ беше прибрана на кок. 

Това обаче не бе всичко за модните изяви на актрисата в Париж. По-късно същата вечер тя смени стила си и облече съвсем различен тоалет, който по нищо не отстъпваше на предшественика си. 

Според публикация на Louis Vuitton, втората визия на Зендая е именно от тяхна колекция. Тя носеше комплект, състоящ се от къс суитшърт с качулка и без ръкави с подходяща плисирана пола, дълга до пода, и златни обувки. От френската марка добавиха, че това е специално изработен ансамбъл, бродиран с рози, който е избран именно за представянето на „Дюн: Част две“ в Париж.

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Косата на Зендая отново беше прибрана, но този път елегантно оформена така, че да имитира мокър вид. Сенките ѝ съвпадаха с цветовата гама на тоалета. 

„Дюн: Част две“ трябва да излезе по кината на 1 март. Първоначално филмът беше планиран за 3 ноември миналата година, но бе забавен заради стачката на актьорите в Холивуд, която вече приключи. Това е продължение на историята от 2021 година, като Дени Вилньов се завръща като режисьор. Зендая и Тимъти Шаламе също влизат обратно в познатите си роли. 

Костюм с гол гръб – Зендая създава нова тенденция

Зендая и Бионсе на първия ред за звездния дебют на Фарел Уилямс за Louis Vuitton

Звездна мода – Зендая се завърна на червения килим с две винтидж визии

Филмът ще изследва митичното пътешествие на Пол Атридес, докато той се обединява с Чани и Свободните, докато е на пътя на отмъщението срещу конспираторите, които унищожиха семейството му. Изправен пред избор между любовта на живота си и съдбата на познатата му вселена, той се опитва да предотврати едно ужасно бъдеще, което само той може да предвиди. 

Зендая, Дюн

Снимка: Getty Images

Към Зендая и Шаламе се присъединяват Флорънс Пю, Остин Бътлър, Леа Сейду, Кристофър Уокън и Тим Блейк Нелсън. Сред завърналите се звезди са Ребека Фъргюсън, Дейв Батиста, Хавиер Бардем, Джош Бролин, Стелан Скарсгард и Шарлот Рамплинг

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари