IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Костюм с гол гръб – Зендая създава нова тенденция

1 май 2023 15 00

Модата е в ръцете на актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Това, което се случва във Вегас, невинаги остава там, особено ако Зендая Колман е замесена. Всяка една нейна поява създава вълнение по целия свят, а снимките ѝ се разпространяват със скоростта на светлината и биват харесвани и коментирани от милиони потребители.

Актрисата удостои с вниманието и присъствието си CinemaCon в Лас Вегас, за да промотира втората част на филма „Дюн“ заедно с колегата си и близък приятел Тимъти Шаламе. Разбира се, както всяка поява на Зендая на червения килим, и тази не остана незабелязана и некоментирана. Звездата успя отново да създаде модна тенденция, която се обзалагаме, че ще бъде навсякъде съвсем скоро.

За CinemaCon Зендая се появи с визия на Louis Vuitton, след като бе избрана за новото лице на известната марка. Тоалетът, който се отличава с изцяло гол гръб, бе показан за първи път на дефилето есен/зима 2023 в Париж. Той включва светлосива жилетка с дълбоко, V-образно деколте и тънки ревери, съчетани със склуптурирани панталони с широки крачоли.

Зендая Гети

Снимки: Getty Images

Жилетката обаче не беше просто допълнение към костюма от три части. Тя беше с напълно гол гръб и придържана към тялото с елегантен, семпъл черен колан, което позволяваше на гърба на Зендая да бъде напълно изложен на показ, докато тя вървеше уверено и с високо вдигната глава по червения килим. Актрисата завърши визията с бели обувки, гривни и обеци в металик цвят.

Снимки и видеа от появата на Зендая бързо обиколиха социалните мрежи, като част от тях включваха и Тимъти Шаламе, който позира заедно с близката си приятелка и колежка. Това, което направи силно впечатление на феновете не беше само визията на актрисата, но и начинът, по който Шаламе я подкрепяше по време на соловото ѝ изпълнение пред камерите.

Тимъти, който носеше подобно облекло като Зендая, състоящо се от кожена жилетка върху бяла тениска, съчетани с черни кожени панталони и ботуши, доказа колко лоялен приятел е. Видеоклип, споделен в социалните мрежи, улови момента, в който се чува как Шаламе хвали и аплодира приятелката си, докато тя позира на червения килим.

Във видеото, което вече е гледано над милион пъти, се вижда как Зендая стъпва на червения килим, а фотографите започват да снимат. Докато позира, се чува глас зад кадър, за който всеки смята, че е на Шаламе, който крещи: „Покажи им“. Изречението предизвиква силен смях у фотографите, като дори Зендая излиза от ролята си на професионален модел и леко се усмихва.

Това обаче не е първият път, в който актьорите се превръщат в пример за добро приятелство. През изминалата година Колман прекъсна интервюто на Тимъти на червения килим преди наградите „Оскар“, за да го поздрави за избрания тоалет.

Шаламе и Зендая стават изключително близки по време на снимките на „Дюн“ и съвсем скоро ще ги видим отново на екран за втората част на фентъзи историята. Героинята на Колман не присъстваше толкова много в първия филм, като по-скоро беше проекция на съня на Пол (Тимъти Шаламе), след което двамата се срещнаха на живо чак в края.

Тимъти Шаламе за Зендая: Тя е като глътка свеж въздух

Звездна мода – Зендая се завърна на червения килим с две винтидж визии

Зендая – единственият човек, който може да изглежда добре дори и в пустинята

Преди премиерата на „Дюн: Втора част“, която е насрочена за по-късно през годината, Зендая, Шаламе и режисьорът Дени Вилньов се качиха на сцената на CinemaCon, за да споделят малко повече детайли за продължението. Този път актрисата обеща на феновете, че присъствието ѝ ще бъде по-осезаемо, разкривайки че историята ще се потопи в обърканата ѝ връзка с Пол.

„Този път няма да е само сън. Беше невероятно преживяване да бъда на снимачната площадка с тези двамата и да изследвам героинята си. Развивайки тази любовна история, в която има толкова много болка, стрес, турбуленция и опит за намиране на баланс между двама млади хора, които се опитват да пораснат, докато върху тях има толкова голямо напрежение, беше наистина много, много специално“, каза Зендая.

Тимъти Шаламе,

Снимка: Getty Images

След огромния успех на „Дюн“, феновете нямат търпение за втората част, а по-голямото присъствие на Зендая определено увеличава още повече интереса.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари