IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая – единственият човек, който може да изглежда добре дори и в пустинята

25 ноември 2022 14 30

Вятърът и пясъкът са нейните приятели

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Единствено звезда като Зендая може да се открои, докато се вписва идеално в средата, в която се намира. В момента тя снима втората част от филма „Дюн“, но все пак успя да намери време за една бърза снимка, която впечатли всичките ѝ фенове.

„Дюн: Част две“ може да излиза чак през ноември 2023 година, но главната му героиня вече усеща емоцията, която филмът ще донесе. Зендая сподели снимка от снимачната площадка на научнофантастичния епос на Денис Вилньов, (по книгите за Дюн на Франк Хърбърт), на която носи микрожилетка в пустинен цвят – напълно подходяща палитра за гардероба на героинята ѝ Чани, която среща Пол (Тимъти Шаламе) в дълбоките празни простори на Аракис.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Като оставим настрана теориите на феновете – Зендая може да е на всяко едно от няколкото места за снимане на „Дюн“, от Абу Даби до Йордания, Будапеща или Италия – ние сме впечатлени от потенциала на актрисата да изглежда като истински модел, дори без да се опитва. Младата звезда на Холивуд се възползва максимално от заобикалящата я среда, правейки вятъра и пясъка свои най-добри приятели.

Естествен вятър? Имаме! Изящни тонове, напълно сливащи се с околната среда? Може да се обзаложите. Носталгия по топлото време от лятото? Вече я имаме, но Зендая успя да ни я увеличи още повече. С косата си, развяваща се от ветреца и осветената ѝ кожа от златния час в пустинята, актрисата изглеждаше повече като супермодел, отколкото като пясъчен боец.

Разбира се, късите полуразкопчани жилетки са едно от основните неща, които ще намерите в гардероба на поколението Z, откакто пандемията приключи и анцузите се използват само за тренировка. Фокусът в стила на младежите отново се премести върху стилното и секси облекло, което е за купони, но е и достатъчно сдържано за училище.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

От своя страна, Зендая е много голям фен на неутралните цветове, показвайки ни го и на червения килим. По време на филмовия фестивал във Венеция, където промотираше първия „Дюн“, тя заложи на кожена бежова рокля от Balmain, която се отличаваше с висока цепка и дълъг шлейф. Тогава тоалетът беше комбиниран с мокра прическа и огромно колие с 93-каратов зелен емералд от Bulgari.

Доказвайки, че е истинска модна икона, през септември тази година Зендая позира и с няколко рокли на Loewe, които все още не са излезли на пазара. Те са от колекцията за пролет/лято 2023 година, а актрисата влезе в душ кабина с бяла рокля, отличаваща се с огромно бяло листо върху гърдите. Тоалетът беше без презрамки и описващ тялото, а за да бъде в идеален тон с околната среда, Зендая беше и с мокра коса, сякаш току-що е излязла изпод душа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Сега обаче актрисата заложи на нещо малко по-ежедневно, като отново привлече вниманието, дори и да не го е искала. „Нищо не промотирам, просто съм прекрасна. Както и ти!“, написа тя под снимката, която бързо събра милиони харесвания и хиляди коментари. Този път нито една марка не е отбелязана на дрехите на актрисата, като всеки може да повтори визията ѝ у дома, стига да има тънка жилетка.

Дебют като никой друг – Зендая на корицата на италианския Vogue

Дами и господа, Зендая отново е тук!

Що се отнася до втората част на „Дюн“, историята ще изследва митичното пътуване на Пол Атреидес, докато той се обединява с Чани и фримените (свободните), вървейки по пътя на отмъщението срещу заговорниците, които унищожават семейството му. Изправен пред избора между любовта на живота си и съдбата на познатата вселена, той се опитва да предотврати едно ужасно бъдеще, което само той може да предвиди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

„Дюн: Втора част“ се очаква през 2023 година.

За още актуални тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари