IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова година, нова прическа - Зендая с драматична промяна в Париж

25 януари 2024 12 30

Актрисата изненада феновете с външния си вид

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зендая превзе Париж с един замах.

В понеделник 27-годишната актриса се присъедини към цяла плеяда звезди, за да наблюдава дефилето на Schiaparelli, представящо колекцията за пролет/лято 2024 в Place Vendome по време на Седмицата на модата във френската столица. Освен че показа своя безупречен стил, с който вече сме свикнали, Зендая дебютира и нова прическа, която привлече вниманието на папараците и останалите присъстващи. 

Звездата от сериала „Еуфория“, която се срещна с колежката си Хънтър Шафър и двете позираха за няколко общи снимки, показа новия си стил, който идеално се вписваше в мрачната ѝ черна визия. Зендая дебютира къс бретон, подрязан на черта, допълнен от стриктно изправени кичури, които се спускаха покрай лицето ѝ и стигаха чак до под рамото. 

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Но прическата не беше единственото нещо, което привлече вниманието. Зендая я комбинира с драматичен изцяло черен тоалет, включващ поло и намачкана сатенена пола с дълъг шлейф. Визията бе допълнена с черни островърхи токчета и дантелен бял чорапогащник

Нищо чудно, че Зендая избра да се присъедини към Седмицата на модата точно за дефилето на Schiaparelli. Луксозната италианска марка е една от любимите на актрисата и тя често залага на нейни тоалети за светските си събития. Миналия месец, по време на Comic Con в Сао Паоло, Зендая се облече в интересна визия, напълно подходяща за промотирането на втората част на фантастичния филм Dune

Монохроматичният стил се състоеше от класическа бяла риза, бели токчета и дълга пола с триизмерен омар. Визията първоначално бе показана по време на дефилето Ready-to-Wear на Schiaparelli за пролет 2024. Стилистът на актрисата, Лоу Роуч, написа в Instagram, че вдъхновението зад външния вид се крие в пясъчните червеи – извънземно създание от филмите „Дюн“, по книгите на Франк Хърбърт. 

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Това не е първият път, в който Зендая привлича погледа по време на Седмицата на модата в Париж. През октомври миналата година тя пристигна с прекрасен дизайн на Louis Vuitton. За дефилето на френската марка актрисата се облече в дълга до земята бяла рокля с двоен цип в предната част, който се закопчаваше от горе до долу. За да внесе малко предизвикателност във визията си обаче Зендая реши да откопчае горния цип почти до пъпа, а долния стигаше до началото на бедрата ѝ. 

В допълнение на двойния златен цип роклята бе украсена с огромна катарама и завършваше с къс шлейф. Зендая, която бе обявена за посланик на Louis Vuitton миналата година, носеше бели токчета и бижута от Bulgari, за да завърши визията. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари