IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Холанд и Зендая – няма раздяла, само любов

16 януари 2024 14 50

Двамата се наслаждават на живота си заедно и дори гледат „Спайдърмен“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всичко е наред между Том Холанд и Зендая! Двамата попаднаха под ударите на клюкарската култура преди няколко дни, след като се заговори, че са се разделили. Причината за пораждането на тези съмнения – Зендая спря да следва Холанд в социалните мрежи и не го придружи на редица светски събития по време на наградния сезон в Холивуд. 

Оказва се обаче, че не всичко написано в интернет е вярно. Самият Том Холанд преди няколко дни категорично отрече слуховете за раздяла, когато бе хванат от папараци по време на разходка с един от братята си. Докато преминаваше покрай фотографите, актьорът бе попитан дали вече е свободен мъж, но отговорът му беше „Не, не, категорично не“

Сега Холанд споделя още малко детайли около романтичния си живот със Зендая. В интервю за Extra на червения килим на наградите „Изборът на критиците“ 27-годишният актьор разкри, че заедно с приятелката му понякога гледат филма „Спайдърмен: Завръщане у дома“ от 2017 година. Това всъщност е и лентата, която дава начало на романтичната им история. 

„Със Зендая понякога гледаме първия ни „Спайдърмен“ и си спомняме какво е да си на 19 и да правиш подобни филми. Обичам тези филми и обичам да си спомням за тези моменти, така че се опитвам да не прекалявам с гледането, защото не искам да ми омръзне. Това е голям лукс – да седнем и да си спомним за младостта“, казва Холанд. 

През юли актьорът сподели как със Зендая се опитват да държат връзката си далеч от публичното пространство и социалните мрежи. По това време той бе категоричен, че романтичният му живот е едно от нещата, които се опитва да запази в тайна от обществото. 

„Не говоря за него. Правя всичко възможно, за да го запазя само мой. И двамата чувстваме, че подобен ход е най-здравословното нещо, което може да ни държи заедно като двойка“, казва Холанд. 

Влюбеният Спайдърмен – Том Холанд отбеляза рождения ден на Зендая

Том Холанд за Зендая: Щастливец съм, че дойде в живота ми

Том Холанд: Винаги съм бил влюбен в Зендая и сега вече съм щастлив

След 2017 година Том и Зендая участват в още два филма за Спайдърмен – „Спайдърмен: Далеч от дома“ и „Спайдърмен: Няма път към дома“, пуснати съответно през 2019 и 2021 година. 

През 2023 година Холанд коментира потенциално продължение на поредицата с четвърти филм. По това време той каза, че чувства нужда да защитава „Спайдърмен“ и иска продължението да не бъде просто направено за пари, а наистина да бъде стойностен проект. 

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари